20 Σεπ 2016

Ειρωνική απάντηση της Χρυσούλας Διαβάτη στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου


“Είναι ακριβό, αλλά μου αξίζει”, είπε ο Γιάννης Μπέζος πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του στο Epsilon για το κόστος της εκπομπής ...“Μιλώντας για θέατρο” που ετοιμάζει στην ΕΡΤ2 και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πολλοί έκαναν λόγο για αλαζονεία του ηθοποιού, ενώ άλλοι σχολίασαν πως δεν χρειαζόταν σε αυτήν τη δύσκολη εποχή να χαλάει τόσα χρήματα η κρατική τηλεόραση. 

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν όμως, καυστική στάση απέναντι στον Γιάννη Μπέζο ήταν η Χρυσούλα Διαβάτη. “Ο Μπέζος είναι έξυπνος, οι άλλοι είναι κορόιδα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια να του πείτε”, είπε στη Freddo και συμπλήρωσε: “Να μας πει και εμάς το μυστικό και να μην το κρατά για τον ίδιο”. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντως, που είχε και σήμερα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Φτιάξε καφέ να στα πω” ανέφερε για το ίδιο θέμα... πως ο καθένας θεωρεί πως αξίζει κάποια πράγματα και καλό είναι να τα σεβόμαστε. “Ο Γιάννης Μπέζος δεν θα πάρει 10.000 το επεισόδιο, όλη η παραγωγή αξίζει τόσο”, είπε και συμπλήρωσε: “Εγώ δεν θα πω για εμένα τι αξίζω. Θα αφήσω τους άλλους να το πουν”.

Πηγή: TLife

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο