22 Αυγ 2016

Reality αίματος: Μοντέλα σφάχτηκαν -κυριολεκτικά- on camera - Ο καυγάς του σεναρίου έγινε αληθινό αιματοκύλισμα


Το πλάνο της παραγωγής προέβλεπε έναν απλό καυγά, προκειμένου να «τονωθούν» τα νούμερα τηλεθέασης που... είχαν πέσει κάπως το τελευταίο διάστημα. Η κατάληξη, ωστόσο, ξεπέρασε ακόμη και τη φαντασία των παραγωγών του reality, καθώς εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε σφαγή, με παρ' ολίγο τραγικά αποτελέσματα.

Η γνωστή τηλεπερσόνα Σάντρα Βιντάλ, τραυματίστηκε από κομμένο γυαλί στο στήθος, μετά από επίθεση που δέχτηκε on camera από τη συμπαίκτριά της Βικτόρια ντελ Ροζάλ. Οι παραγωγοί ζήτησαν από τη Βικτόρια να πετάξει ένα ποτήρι με κρασί στη συμπαίκτριά της, ενώ νωρίτερα είχαν τσακωθεί για κάποιον λόγο.


Όταν οι δύο γυναίκες βρέθηκαν face to face, ξεκίνησε το ξέσπασμα. Ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα η Βικτόρια να σπάσει το ποτήρι το κρασί στο κεφάλι της Σάντρα Βιντάλ. Τα κομμάτια από γυαλί μάτωσαν σε διάφορα σημεία τη γνωστή μοντέλα, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι προκάλεσε ένα βαθύ κόψιμο πάνω από το στήθος της.

Αμέσως επενέβησαν οι οργανωτές του σόου και κλήθηκαν οι γιατροί, οι οποίοι βρήκαν την Σάντρα να κάθεται στην πολυθρόνα με αίματα στο κεφάλι και στο στήθος. Η δε Βικτόρια είχε εμφανή σημάδια από κτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ αποκόμισε ένα μεγάλο καρούμπαλο στον αριστερό της κρόταφο.



Οι δύο γυναίκες, μετά το «γατοκαυγά» τους, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε πως δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε καμία από τις δύο! Προφανώς στα reality όλα επιτρέπονται, αρκεί να φέρνουν νούμερα...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο