7 Ιουλ 2016

Γιώργος Βασιλείου: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του - Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά»


Ένας βήχας τον τελευταίο χρόνο είχε προβληματίσει τον Γιώργο Βασιλείου και τη σύζυγό του. Αποφάσισαν να κάνουν αξονική, η οποία... έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα και ένας φίλος γιατρός τους προέτρεψε να προβούν σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Οι εξετάσεις έγιναν σε δημόσιο νοσοκομείο και ύστερα από 20 μέρες βγήκαν οι απαντήσεις.

Ο ηθοποιός έπρεπε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι γιατροί δεν λένε αυτή τη στιγμή πολλά και κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας νέες εξετάσεις. Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη την θεραπεία που του συνέστησαν, ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος του, και τονίζει: «Ο Γιώργος είναι όρθιος, δυνατός και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Στέλνει συνεχώς μηνύματα προς όλους για τις συνέπειες του καπνίσματος, καθώς ο ίδιος υπήρξε μανιώδης καπνιστής».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο