22 Ιουν 2016

Η Κορίνα από το «Πάτερ Ημών» έγινε δημοτική σύμβουλος - Τι λέει μετά από είκοσι χρόνια για το σίριαλ που την ανέδειξε


Την γνωρίσαμε πριν από περίπου είκοσι χρόνια όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά του ANT1 «Πάτερ Ημών», στο ρόλο της κόρης του...
Κώστα Καρρά. Το παιδικό της πρόσωπο έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων και δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος ρόλος λειτούργησε αρνητικά ως προς την μετέπειτα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την πρώτη της επαφή με το θέατρο, την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια και την ενασχόληση της με τα κοινά, ούσα πλέον δημοτική σύμβουλος και συγκεκριμένα πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής.


«Τότε έκανα πρωταθλητισμό στην ενόργανη και ο μπαμπάς μου με περίμενε να τελειώσω την προπόνηση. Τυχαία είδε ο πατέρας μου ότι ζητούσαν παιδάκια που ήξεραν να χορεύουν για μιούζικαλ στο θέατρο του Σειληνού και μου είπε ‘’Πάμε;’’. Έτσι ξεκίνησαν όλα» αποκαλύπτει η Κορίνα.




Όσον αφορά τα χρηματικά κέρδη από την καριέρα της στην τηλεόραση και τι απέγιναν, η ίδια εξομολογείται: «Μου τα φύλαξαν οι γονείς μου και όταν αποφάσισα τι θέλω να κάνω αγόρασα ένα διαμέρισμα. Μετά ήρθαν και άλλες επιτυχίες». Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει μιλώντας για τις σπουδές της, τη θέση που έχει σήμερα στο δήμο αλλά και τις δυσκολίες του τίτλου «Η Κορίνα από το Πάτερ Ημών». Θυμάται τα πάντα από την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο Πάτερ Ημών παρά τα χρόνια που έχουν περάσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο