4 Ιουν 2016

Αυτές είναι οι μεταγραφές των καναλιών - Δείτε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν


Από τη μία οι νομικοί εκπρόσωποι κλείνουν τους φακέλους διεκδίκησης για τον διαγωνισμό αδειοδότησης κι από την άλλη οι διευθυντές προγράμματος ...
διαμορφώνουν ήδη το χειμερινό πρόγραμμα, γράφοντας και σβήνοντας ονόματα μετά από κάθε ραντεβού που κλείνεται εδώ και λίγα 24ωρα με τα ισχυρά «χαρτιά» του τηλεοπτικού «χρηματιστηρίου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρόσωπα θα μετακινηθούν, εκπομπές θα σταματήσουν και θα δώσουν τη σκυτάλη σε νέα projects, την ίδια στιγμή που κάποιοι θα μείνουν σταθερά στη θέση τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει το τηλεοπτικό δίδυμο Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά, που θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια. Όσο για τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώνουν παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή ίδια, με τη Μαρία Ηλιάκη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός, σε περίπτωση που ο φίλος της Νίκος Μουτσινάς ξεκινήσει νέα εκπομπή.

Ο παρουσιαστής - ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα στο «f&m live», επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να μη συνεχίζει δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου στο «Πρωινό ΣΚ»- λίγες μέρες μετά μέσω του καθημερινού «Πρωινού» του ΑΝΤ1 είπε στον Θέμη Γεωργαντά πως με τη Μαρία Ηλιάκη θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά και θα το ήθελε… Το συμβόλαιό του με το κανάλι λήγει τον Ιούνιο και αυτές τις ημέρες θα σκεφτεί καλά το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Άνθρωποι από τον Alpha έχουν ήδη προσεγγίσει τον ηθοποιό-παρουσιαστή κάνοντάς του μια ενδιαφέρουσα πρόταση για καθημερινή εκπομπή, απογευματινή, σατιρική και… ραμμένη στα μέτρα του.


Τα δυνατά «χαρτιά»

Από τα δυνατά «χαρτιά» του ΑΝΤ1, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπέγραψαν μέχρι το 2018.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει το επιτυχημένο «The tonight show», ενώ η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα περάσει σε άλλα χέρια. Οικοδέσποινα θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, γι’ αυτό και ο Γρηγόρης, όταν την είχε καλεσμένη στην εκπομπή του, έκανε ένα λογοπαίγνιο σχετικά με το ότι θα φύγει εκείνος για να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή η Μαρία Μπεκατώρου. Όσο για το «Πρωινό ΣΚ», ακόμα το κανάλι δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει τους παρουσιαστές ή θα βάλει κάτι άλλο στη θέση του.

Ο ΑΝΤ1 «φλερτάρει» και με νέο βραδινό show, καθώς πρόκειται να αγοράσει το δημοφιλές «Rising Star» από το Ισραήλ, ένα talent show με κριτική επιτροπή, την οποία θα απαρτίζουν μεγάλα ονόματα της πίστας. Εδώ αδιαμφισβήτητος παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Πάντως, στα Σπάτα προετοιμάζονται για το «Dancing All Stars», με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και συμμετέχοντες 14 αστέρες που διακρίθηκαν στους πέντε προηγούμενους κύκλους του show.

Ο ANT1 είναι γνωστό πως επενδύει στη μυθοπλασία, γι’ αυτό και έκανε ένα δυνατό deal: Έκλεισε τα «Πέντε κλειδιά», σειρά που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα της Λένας Μαντά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε 20 ημέρες και θα πραγματοποιηθούν σε 20 ημέρες και θα πραγματοποιηθούν σε Κύπρο, Μιλάνο και Κρήτη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν ο Τόνυ Δημητρίου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και ο Νίκος Πουρσανίδης, ενώ τον γυναικείο ρόλο-κλειδί θα έχει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού.


Ανατροπές

Tο καλοκαίρι ήρθε πρόωρα για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη διακοπή της εκπομπής της, ενώ ο Alpha δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει στην ξανθιά παρουσιάστρια ότι μένει… εκτός! Η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το τηλεοπτικό της μέλλον,. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, εκκρεμεί και ένα ραντεβού με το κανάλι «Εψιλον», που μετά το «ναυάγιο» της «Πρωινής Μελέτης» μάλλον καλοβλέπει ένα πρωινό 7 με 10 με τίτλο «Καινούργιου… Μέρα!». Όσο για την «πριγκίπισσα» της Κάντζας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και τελικά φαίνεται πως «κλείδωσε» η παραμονή της στο πρωινό του Σαββατοκύριακου για τρίτη χρονιά.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, όπως λένε οι πληροφορίες, συζητούν αυτή την περίοδο με τους ιθύνοντες του «Εψιλον» για τη μετακίνησή τους στην καθημερινή πρωινή ζώνη, 10 με 1, αν και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Πρωινό στις 10 ετοιμάζεται να (ξανα)σερβίρει και ο Μάρκος Σεφερλής στο Star, με ένα άλλο όμως «μοντέλο» που θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές. Όσο για την Πόπη Τσαπανίδου, αν τελικά ο Μάρκος Σεφερλής κλείσει, θα μετακινηθεί στις 7 το πρωί.
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο