1 Ιουν 2016

Σωτήρης Χατζάκης: Αποκαλύφθηκαν τα παρακρατικά καρκινώματα του Εθνικού θεάτρου


Ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετείτε απέναντι στο bullying που υπέστη, αποκαλύπτει ότι το εθνικό όχι μόνο δεν ζημιώθηκε αλλά είχε έσοδα 454.000 ευρώ και θα συνεχίσει ...
τον δικαστικό αγώνα ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωσή του



Εύγε! 

Αφού επί μήνες, συνεργαζόμενοι με τα παρακρατικά καρκινώματα του Εθνικού, διέσπειραν άθλιες φήμες οτι δήθεν πληρώθηκα και τρίτη - εκτός των δυο νόμιμων - σκηνοθεσία, τώρα ομολογούν, μετά το ράπισμα των αδιάσειστων στοιχείων, οτι όχι δεν πληρώθηκα, αλλά οτι η σκηνοθεσία που έκανα με μηδενική αμοιβή, συνιστά σοβαρό λόγο για την απομάκρυνσή μου από τη θέση και την εργασία μου.

Γνωρίζουν - όπως και όλος ο κόσμος - οτι αναγκάστηκα να κάνω δωρεάν την τρίτη σκηνοθεσία, λόγω σοβαρής ασθένειας συναδέλφου σκηνοθέτη, για να μη μείνει κλειστό το θέατρο και ζημιωθούν το γόητρο και τα έσοδά του. 

Η πράξη μου αυτή δεν έβλαψε το δημόσιο συμφέρον ούτε κατά ένα ευρώ, απεναντίας έφερε έσοδα 454.000 ευρώ. 

Γνωρίζουν οτι είναι απολύτως ανακριβή τα ποσά που αναφέρουν οτι εισέπραξα για τα έτη 2014 και 2015. Εισέπραξα μόνο την αμοιβή μου για τη σκηνοθεσία δυο - όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος - έργων την κάθε χρονιά. 

Και όμως, αδίστακτοι και μοιραίοι, χαίρονται τώρα την πλαστογραφία, το bullying, τις παρακρατικές εφόδους στο Εθνικό Θέατρο, την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την απαξίωση των θεσμών. 

Δυστυχώς γι'αυτούς η ζωή προχωρά, μαθαίνει, ξεκαθαρίζει. Στο νέο τους Εθνικό οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τους περιμένει η πτώση, η αποκάλυψη των παργματικών αιτίων των πράξεών τους και η τιμωρία. 

Όσο για εμένα, ασφαλώς και θα συνεχίσω τον δικαστικό αγώνα για την τιμή, την αξιοπρέπεια και τη δικαίωσή μου.

Σωτήρης Χατζάκης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο