6 Ιουν 2016

Ζώδια Εβδομάδας: 6 - 12 Ιουνίου - Τι λένε τα άστρα για τις ημέρες που έρχονται;


Για να δούμε πώς θα μας πάει η εβδομάδα...!

Κριός

Είναι μια καλή εβδομάδα για να βάλετε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος σε τάξη και να ξελαφρώσετε. Και μιας και κάτι νέο θα εμφανιστεί στη ζωή σας, δεν υπάρχει λόγος να κολλάτε σε όσα τελείωσαν.


Ταύρος

Η αίσθηση της δημιουργικότητας θα σας κατακλύσει αυτές τις ημέρες, ενώ με την υπομονή και την επιμονή στους στόχους σας, θα καταφέρετε να τους εκπληρώσετε με επιτυχία.


Δίδυμος

Στρέψτε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ιδιαίτερα δε από την οικογένεια σας, πρόκειται να ακούσετε πολλά παράπονα μιας και τελευταία απουσιάζετε συνεχώς.


Καρκίνος

Μπορείτε να γίνετε πιο αποφασιστικοί στα θέλω και τις απαιτήσεις σας και επιτέλους να πάρετε αυτά που δικαιούστε και σας αξίζουν. Επιπλέον, στην επικοινωνία σας με τους άλλους, φαίνεται πως θα έχετε εσείς το πάνω χέρι.


Λέων

Κοιτάξτε να ηρεμήσετε από το άγχος και την ένταση που νιώθετε τελευταία ώστε να βάλετε τα θέματα που σας απασχολούν σε μια σειρά και καλύτερα να απομακρυνθείτε από άτομα που σας αποσυντονίζουν, όπως και να μην ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας πέφτει λόγος.


Παρθένος

Θα κυριευτείτε από την ανασφάλεια και θα νιώσετε ανήμποροι να τα βγάλετε πέρα με τις πολλές ευθύνες που έχετε, δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι δίπλα σας έχετε ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, οπότε μη διστάσετε να τους μιλήσετε και να ζητήσετε τη βοήθεια τους.


Ζυγός

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει παραπάνω πράγματα από όσα μπορεί να αναλάβει και αρκεστείτε στην διεκπεραίωση όσων ευθυνών έχετε ήδη κατά νου.


Σκορπιός

Η ένταση και ο εκνευρισμός θα κυριαρχούν αυτές τις ημέρες και δυστυχώς θα σας εμποδίσουν να βάλετε σε σειρά τα θέματα που τελευταία σας απασχολούν. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να μην αφήσετε στην μέση ότι έχετε ξεκινήσει ήδη.


Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σας είναι πολύ γρήγορες και όσο και αν αυτό σας τρομάζει, πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να γεμίσετε κουράγιο, για να φέρετε εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων.


Αιγόκερως

Θα γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους, μιας και θα είστε συνέχεια έξω με πολλές παρέες. Προσέξτε όμως να μην ανοιχτείτε στον καθένα, γιατί ο κόσμος δεν είναι ιδανικά πλασμένος.


Υδροχόος

Πολλά ευχάριστα γεγονότα πρόκειται να σας συμβούν, που εκτός από χαρά θα τονώσουν και την αυτοπεποίθηση σας και παρά το γεγονός ότι έχετε αφήσει πολλές υποχρεώσεις στην άκρη, θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας εγκαίρως.


Ιχθύς

Οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ ευνοϊκές για τα σχέδια σας, όμως θα πρέπει πρώτα να κλείσετε με εκκρεμότητες που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε και μετά είστε έτοιμοι για να ασχοληθείτε με το μέλλον σας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο