1 Ιουν 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο ...Athstage Festival Μουσικής και Χορού του Θεάτρου Αθηναϊκή Σκηνή στην Ακρόπολη.

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή (Αθανασίου Διάκου & Τζιραίων 13 έξω από το Μετρό Ακρόπολης) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου ATHSTAGE FESTIVAL Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή.
Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο ATHSTAGE FESTIVAL Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο προηγούμενων ATHSTAGE FESTIVAL, οι συντελεστές συνεχίζουν το διαγωνισμό που πλέον έγινε θεσμός με δεκάδες συμμετοχές. Το 2014 η νικήτρια παράσταση ΄΄Ισμήνη και Καλυψώ΄΄ της Έφης Μεράβογλου παρουσιάστηκε με επιτυχία τη χειμερινή περίοδο 2014-2015 στο Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το ίδιο συνέβη και πέρσι με το musical ΄΄Περί Ελευθερίας΄΄ της Λουίζας Πολιτάκη. 

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η νικήτρια παράσταση θα έχει στη διάθεσή της το Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τη χειμερινή περίοδο 2016-2017 εντελώς Δωρεάν. 


Στο 1ο ATHSTAGE FESTIVAL Μουσικής και Χορού μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχήματα, ομάδες και καλλιτέχνες με παρουσιάσεις Χορού ή Μουσικής.

Η νικήτρια παρουσίαση θα έχει κι αυτή στη διάθεσή της το Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τη χειμερινή περίοδο 2016-2017 εντελώς Δωρεάν. 

Η επιλογή της νικήτριας παράστασης και παρουσίασης και στους δύο διαγωνισμούς θα γίνει με ψηφοφορία από το κοινό καθώς και από επιτροπή καλλιτεχνών. 


Δεν υπάρχει περιορισμός στη μη προηγούμενη παρουσίαση της παράστασης ή παρουσίασης καθώς και στη θεματική της. Η συμμετοχή στα FESTIVAL είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Οι παραστάσεις των δύο Festival που θα νικήσουν θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της θεατρικής περιόδου 2016-2017 του θεάτρου Αθηναϊκή Σκηνή που πέραν των παραγωγών του Θιάσου της Αθηναϊκής Σκηνής και των παραπάνω νικητριών θα συμπεριλάβει και φιλοξενούμενες παραγωγές από θιάσους και σχήματα που επιθυμούν συνεργασία. Ο προγραμματισμός για την ερχόμενη θεατρική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή και λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τις παροχές καθώς και για τα πλεονεκτήματα του θεάτρου στο 210 9222300 ή στο mk0078@hotmail.com.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο