1 Ιουν 2016

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 1/6! - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!



ΚΡΙΟΣ

Παρότι θεωρείται περίοδος διακοπών,η αναδρομή του Ποσειδώνα και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα σας πιάσουν στον ύπνο!Αυτό σημαίνει...
πως ίσως δεν είστε τόσο ευέλιγκτοι ώστε να καταφέρετε να επέμβετε η να ανατρέψετε τις εξελίξεις.Παράλληλα η ανάδρομη κίνηση του Aρη θα απαιτήσει να είστε παρόντες,κάτι δύσκολο για σας.Η Πανσέληνος πάντως θα σας βρεί αγκαλιά με τα σχέδιά σας και θα σας ανταμείψει.



ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου ότι και να πω,μια είναι η αλήθεια.. πως διανύετε μια περίοδο ανατροπών.Πολλά θα αναθεωρήσετε και πολλά θα αποκτήσετε,μέχρι όμως να συμβούν όλα αυτά θα βγάζετε καπνούς από τα ρουθούνια σας.Η ανάδρομη κίνηση Αρη και Ποσειδώνα θα ταράξει λιγάκι τις σχέσεις,όμως κάτω απο τις στενές επαφές της Αφροδίτης και την εκλειψή της,μπορεί να έρθει ένας έρωτας από το παρελθόν.Κι αφού συμβεί και αυτό,δεν θα ΄χετε τίποτα πια να φοβάστε!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτους αισιοδοξία σας βρίσκει το καλοκαίρι Διδυμάκια μου! Οι εκλείψεις δεν πέρασαν όλες ωστοσο βοηθούν να γίνετε πιο δυνατοί.Οι περισσότεροι βρίσκεστε ή προγραμματίζετε διακοπές.Άλλωστε τα φεγγάρια του Ιουνίου,έχουν τις καλύτερες προθέσεις και συνθήκες.Ωστόσο ο κυβερνήτης σας το τελευταίο δεκαήμερο μπαινει στο ζώδιο σας φροντίστε τις εκκρεμότητες και τον υπερκαταναλωτισμό,καλιστα μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα απο όσα αντέχετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου η καλή μέρα πάντα απ το πρωί φαίνεται γιαυτό προσπαθήστε να κρατήσετε μια ψύχραιμη στάση όλο αυτό το διάστημα που είναι δύσκολο.Μέσα σ΄αυτόν τον πλανητικό συνωστισμό έρχεται να προστεθεί ο ανάδρομος Αρης αλλά και ο Ποσειδώνας που κρατά τα ηνία των σχεδίων σας.Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες,αποφύγετε τις χρηματικές συναλλαγές για να μην εξαπατηθείτε και αποδράστε μακριά απ΄ όλους και απο όλα,έστω και καθυστερημένα.



ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου είναι καιρός να κάνετε χρήση της άδειά σας και να φύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας.Ερμής και Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομοι, πράγμα που σημαίνει πως η δημοτικότητά σας θα είναι αυξημένη..η τσέπη σας όμως όχι και τόσο φουσκωμένη,όσο η τύχη σας στον ερωτα.Προσέξτε μην εμπλακείτε σε περίεργες καταστάσεις γιατι εύκολα θα αποκαλυφθούν με το φώς της Πανσελήνου..



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρχή του καλοκαιριού είναι δύσκολη για σας ωστόσο μπορείτε να ξεχωρίσετε με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.Παρότι τα φεγγαρια του μήνα επηρεάζουν αρκετά ωστόσο νομίζω πως είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές,αποφεύγοντας έτσι το πιθανό παρασκήνιο του Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει η ανάδρομη κίνησή του.Μετά τις 21 Ιουνίου θα βοηθήσουν Ήλιος και Αφροδίτη να ανανεωθείτε και να περάσετε στη δράση.

.................................................

ΖΥΓΟΣ

Έχετε δίκιο να παραπονιέστε φίλοι Ζυγοί και για την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά σας,αλλά ένας Άρης κι ενας Κρόνος είναι βάρος ασήκωτο..και παρότι αυτή η περίοδος θεωρείται υποτονική,εσείς θα τολμήσετε να κάνετε μεγάλα βήματα.Η Αφροδίτη στηρίζει δεν διευκολύνει το έργο σας κάτω απ΄την έκλειψή της..υπάρχουν διαθέσεις ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος του μήνα,όμως όλα θα διορθωθούν και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα μάτια στραμένα στα οικονομικά σας θα είστε όλο τον Ιούνιο κι είναι απόλυτα φυσικό, αφού όλα σ΄αυτον τον άξονα γίνονται και δεν σας δίνονται τόσες ευκαιρίες να πετύχετε όσα ονειρεύεστε.Ωστόσο απο τις αρχές του μήνα που ο Αρης θα είναι στο ζώδιό σας ανάδρομος,είναι προτιμότερο να διορθώσετε παρά να αλλάξετε πράγματα.Η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα μετα τις 12 θα κορυφώσει κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τόνοι παραμένουν ανεβασμένοι κι οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες θα είναι συχνές.Τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν το μήνα αυτό αφού τα φεγγάρια κανουν τραμπαλα στον άξονά σας.Η ανάδρομη κίνηση του Αρη είναι καλή αφορμή να αφήσετε πίσω τα προβλήματα και να ασχοληθείτε με τις διακοπές αν κι εφόσον σας αφήσουν τα οικογενειακά βάρη..Απο τις 22 και μετά θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα φέρουν οικονομικά οφέλη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβληματισμένους σας βρίσκει η αρχή του καλοκαιριού..το γεγονός ότι μέχρι τώρα είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν άξιζαν,επιβαρύνει σχέσεις και συνεργασίες ακόμα περισσότερο.Θα πρέπει γρήγορα φίλοι μου να χωρίσετε τα τσανάκια σας γιατί οι γίγαντες ανάδρομοι,Αρης και Ποσειδώνας στη πορεία,επηρεάζουν.Καταλαβαίνετε λοιπόν,το ενδεχόμενο των ισχυρών εντάσεων και την πιθανότητα να μείνετε μόνοι και χωρίς διακοπές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ενώ όλοι χαίρονται τις καλοκαιρινές διακοπές,εσείς κλείνεστε στον εαυτό σας λές και ζείτε σ΄άλλο πλανήτη.Ίσως η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα να είναι ότι πιο δύσκολο για σας αφού προκαλεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα οικονομικά θέματα.Η Ν Σελήνη στις αρχές θίγει τις σχέσεις με τα παιδιά κι η Πανσέληνος έχει δυφορούμενη μορφή αφού προκαλεί αρκετά με τις αποκαλύψεις της,έτσι θα σας καθοδηγήσει στις τελικές αποφάσεις σας.



ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου απο κολύμπι καλά τα πάτε,δεν σας φοβάμαι, άλλωστε καλοκαίρι έχουμε!Λιγάκι τα φεγγάρια..λιγάκι η οικονομική ανασφάλεια,αυτά είναι τα στάνταρ της υποτονικής σας δράσης. Τώρα έρχεται να προστεθεί κι ο ανάδρομος Αρης που δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια καλής δράσης κι ο Ποσειδώνας που θα γυρίσει κι εκείνος ανάδρομος.Προσέχετε οτι αφορά καριέρα κι οικογένεια,αργότερα θα δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο