18 Μαΐ 2016

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών


Στις 16 Απριλίου 2016 διενεργήθηκαν οι πρώτες εκλογές της Ελληνικής Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών (ΕΛ.Ε.Κ.ΘΕ.Π.ΤΕ.) για το ...Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή για τη διετία 2016-2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Σάββας Πατσαλίδης (Πρόεδρος), Δημήτρης Τσατσούλης (Αντιπρόεδρος), Τώνια Καράογλου (Γενική Γραμματέας), Ελευθερία Ράπτου (Ταμίας) και Ειρήνη Μουντράκη (Έφορος Δημοσίων Σχέσεων). 

Αναπληρωματικά μέλη: Ερριέττα Μπελέκου, Άννυ Κολτσιδοπούλου, Σμαρώ Κώτσια. 

Μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Εύη Προύσαλη και Γρηγόρης Ιωαννίδης. Αναπληρωματικά μέλη: Σωτηρία Ματζίρη, Γιώργος Πεφάνης


Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών έγινε μέλος και της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών. Το αίτημα για την ένταξη της Ένωσης μας στην Διεθνή Ένωση έγινε δεκτό ομοφώνως από την Εκτελεστική Επιτροπή (ExCom) στη συνέλευσή της στην Κραϊόβα στις 21 Απριλίου. 

Τέλος, η ιστοσελίδα της Ένωσης www.greektheatrecritics.gr είναι ήδη σε λειτουργία φιλοξενώντας ως κριτικές και θεωρητικά κείμενα των μελών της Ένωσης, αλλά και ως ένα κομβικό σημείο ανταλλαγής και ενημέρωσης. 

Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική διεύθυνση: theatercritics@gmail.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο