28 Μαΐ 2016

10 διάσημοι που έχασαν την ζωή τους στα γυρίσματα

Στη στιγμή της δόξας, έχασαν την ζωή τους


Όλοι είναι ίσοι απέναντι στον θάνατο. Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν γνωρίσει την απόλυτη δόξα ή/και έχουν ....πολλά χρήματα. Μερικοί ηθοποιοί ήταν σίγουρα και λίγο άτυχοι (ή καταραμένοι σε κάποιες περιπτώσεις), χάνοντας την ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

Είτε βρισκόντουσαν στο απόγειό τους, είτε προσπάθησαν να ξαναφτιάξουν την καριέρα τους, οι παρακάτω δέκα σταρ, έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ταινιών ή σειρών.

Οι ταινίες ολοκληρώθηκαν είτε με σωσίες είτε με υπολογιστή. Η θλίψη ήταν γενική, αν και στον κόσμο του Hollywood, το σοκ ήταν λίγο μεγαλύτερο.


Μπρους Λι


Πέθανε σε ηλικία 32 ετών στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ».




Κόρι Μοντέιθ


Ενω πρωταγωνισούασε στη σειρά Glee, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης κι αλκοόλ, σε ηλικία 31 ετών.




Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν


Πέθανε σε ηλικία 46 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ πρωταγωνιστούσε στην δεύτερη ταινία του franchise «Hunger Games».




Πολ Γουόκερ


Σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών σε τροχαίο, ενώ βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τα γυρίσματα του «Fast & Furious 7». Τα αδέρφια του έπαιξαν στις τελευταίες σκηνές.




Άντι Γουίτφιλντ


Ο τηλεοπτικός «Spartacus» διαγνώστηκε με καρκίνο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, τον οποίο αν και αρχικά ξεπέρασε, τελικά η αρρώστια επανεμφανίστηκε και έχασε τη μάχη με τον θάνατο σε ηλικία 39 ετών.




Νάταλι Γουντ


Πέθανε το 1981 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Brainstorm». O θάνατός της είναι ανεξιχνίαστος μέχρι και σήμερα .




Χιθ Λέτζερ


Μπήκε στο κλάμπ των κατάραμένων 27ρηδων, όταν πέθανε ξαφνικά από δηλητηρίαση (πιθανών από χάπια), ενώ γύριζε την ταινία «The Imaginarium of Doctor Parnassus».




Στίβ Ίργουιν


Ο γητευτής των κροκοδείλων, πέθανε το 2006 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ «Ocean’s Deadliest» , όταν ξάπλωσε πάνω σε ένα σαλάχι!.




Μπράντον Λι


Πέθανε το 1994 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Crow». Ήταν να πυροβοληθεί στην ταινία με όπλο που περιείχε άσφαιρα, όταν τμήμα ψεύτικης σφαίρας βρέθηκε στην κάννη του πιστολιού καιτον τραυμάτισε θανάσιμα. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι τον κυνηγούσε η «κατάρα των Λι»




Τζόν Κάντι


Πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Wagon’s East». Η ταινία να ολοκληρώθηκε με την βοήθεια σωσία και με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο