19 Απρ 2016

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ... Φτάνουν σε σημείο αυτοτύφλωσης με τατουάζ στα ΜΑΤΙΑ!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Ίντερνετ είναι ένα αηδιαστικό μέρος γεμάτος βρωμερά πράγματα που θα δαιμονίσουν τα παιδιά και θα καταστρέψουν...
τον κόσμο. Και μπορεί να μην έχουν άδικο. Κάτω από τα στρώματα των ωραιοποιημένων βίντεο του Διαδικτύου που υπόσχονται ότι «Θα Αλλάξουν τη Ζωή σας», ανήλικα αντιγράφουν ενήλικες, με αρκετά τρομακτικές συνέπειες.

Οπως για παράδειγμα την περίπτωση του Τζαμαϊκανού καλλιτέχνη Mace, ο οποίος σχεδόν τυφλώθηκε κάνοντας μόνος του τατουάζ στα μάτια του. Ο βολβός του ματιού, φυσικά, είναι ίσως το νούμερο ένα μέρος μέσα στο οποίο δεν μπορούμε να βάλουμε τίποτα που να μην έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό.

Ο Mace ακολουθούσε τα βήματα του συναδέλφου του, του Τζαμαϊκανού καλλιτέχνη της dancehall μουσικής, Alkaline, ο οποίος λέγεται ότι έκανε τατουάζ στα μάτια του την περασμένη άνοιξη. Τα τατουάζ είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της dancehall, δείτε απλά τον Vybz Kartel, ο οποίος είναι καλυμμένος από την κορφή μέχρι τα νύχια με τατουάζ, σαν πίνακας με πόδια. Όπως εξήγησε ο Gaza Slim στη σειρά Jamaica του Noisey, τα τατουάζ εξυπηρετούν στο να διακρίνονται συγκεκριμένες ομάδες και συνεργεία Dancehall. Αλλά και ο Alcaline και ο Mace, το έχουν παρατραβήξει.

Ο Alcaline λέει ότι χώνουν στο μάτι τους βελόνες γεμάτες μελάνι, «εν μέρει για να τραβήξουν την προσοχή, αλλά και επειδή έτσι [είμαι] ήρεμος και ευχαριστημένος. Κάθε διασκεδαστής ή καλλιτέχνης οποιουδήποτε διαμετρήματος, θέλει να παραμείνει στα φώτα της δημοσιότητας και να έχει την προσοχή του κοινού». Βασικά, αυτό είναι το είδος της απάντησης που παίρνεις από κάποιον που είναι διάσημος επειδή έκανε τατουάζ στο βολβό του ματιού και που προσποιείται ότι δεν έκανετο τατουάζ στο βολβό του ματιού για να γίνει διάσημος.

Παρά τις εικόνες -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του vice.com- που δείχνουν πραγματικές βελόνες να χώνονται σε πραγματικά μάτια, και παρά τις απαντήσεις του στυλ: «Το έκανα γιατί έτσι ήθελα», κάποιοι πιστεύουν ότι ο Alcaline κατασκεύασε όλη αυτή την ιστορία απλά για να ανεβάσει τις μετοχές του.





Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο