10 Μαρ 2016

Ο Σάσα Μπάιρον Κοέν εξηγεί γιατί δε θα παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι: Λείπουν από την ταινία και τα ναρκωτικά και το σεξ (Photos)


Οι ιστορίες για τον Φρέντι Μέρκιουρι σίγουρα είναι πολύ…ροκ εν ρολ. Ναρκωτικά και καταχρήσεις, σεξ, και ακολασίες. Μάλλον όμως, δε θα τα δούμε στην ταινία που ετοιμάζεται για.... τους «Queen».

Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από όσα συνέβησαν με τον Σάσα Μπάιρον Κοέν, ο οποίος θα υποδυόταν τον Φρέντι Μέρκιουρι. Ο 44χρονος ηθοποιός είπε σε συνέντευξη του, ότι μετά από έξι χρόνια ενασχόλησης με το πρότζεκτ, αποχώρησε καθώς ήθελε να πει όλη την ιστορία του Μέρκιουρι, η οποία βέβαια, περιελάμβανε πάρτι, ναρκωτικά, σεξ…


«Υπάρχουν φοβερές ιστορίες για τον Φρέντι Μέρκιουρι. Τρελές! Ο τύπος ήταν παλαβός, έκανε μια εξτρίμ ζωή, μες στην ….ακολασία. κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες, όπως ας πούμε ότι στα πάρτι υπήρχαν νάνοι που περιφέρονταν με πιάτα με κοκαϊνη στο κεφάλι τους», είπε στη συνέντευξη ο Κοέν.

Και ενώ τον έφεραν στο πρότζεκτ τα επαπομείναντα μέλη, αυτοί ήταν και ο λόγος που αποχώρησε το 2013. Ένας από αυτούς ήθελε η ταινία να μην είναι τόσο επικεντρωμένη στον Μέρκιουρι. Για αυτό μάλιστα, ο θάνατος του από AIDS το 1991 συμβαίνει στη μέση της ταινίας. «Κανείς δε θέλει να δει μια ταινία όπου ο βασικός πρωταγωνιστής πεθαίνει στη μέση και στο υπόλοιπο βλέπεις πώς συνεχίζουν οι άλλοι», κατέληξε.

Ο Σάσα Μπάιρον Κοέν είπε όλη την αλήθεια γιατί αποχώρησε από το πρότζεκτ
 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάσα Μπάιρον Κοέν η ταινία για τους «Queen» δε θα είναι αυτό που περιμένουμε

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο