23 Μαρ 2016

Αγωνία για τη μουσικό της Ορχήστρας Φίλων Μουσικής Καμεράτα

Eξαφάνιση-θρίλερ γνωστής σολίστ


Το όνομά της έχει συνδεθεί με την κλασική μουσική και για τους καλά γνωρίζοντες αποτελεί μία μουσικό με σπάνιο ταλέντο, ζηλευτές σπουδές και διεθνή.... αναγνώριση. Στα 51 της χρόνια, η Ελίζαμπεθ Σέιφερ, η οποία κατάγεται από τη Γερμανία, είδε τις μετοχές στο χρηματιστήριο της καριέρας της να εκτοξεύονται, με εκείνη να εργάζεται πυρετωδώς ενόψει των προετοιμασιών της για συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Όλα έδειχναν να κυλούν αρμονικά μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα όταν, σύμφωνα με όσα λέει ο σύζυγός της, ενώ εκείνη είχε πάει σε προγραμματισμένη πρόβα της (να σημειωθεί ότι είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Καμεράτα), φαίνεται πως διαπληκτίστηκε έντονα με συνάδελφό της, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι της πάρα πολύ εκνευρισμένη.

Σύμφωνα πάντα με όσα προκύπτουν από στοιχεία που συλλέγονται σιγά-σιγά, η Ελίζαμπεθ άφησε στο σπίτι το μουσικό της όργανο και ακολούθως εξαφανίστηκε, σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σολίστ δεν πήρε καν χρήματα μαζί της αλλά ούτε και τα απαραίτητα έγγραφα, δηλαδή ταυτότητα και διαβατήριο.

Ο σύζυγός της δηλώνει ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία της γυναίκας του και εκφράζει φόβους μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό, αφού μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών για την εξαφάνιση της 51χρονης παραμένουν άκαρπες. Η διεθνής σολίστ έχει ύψος 1.78 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι πουλόβερ και μπλε μπουφάν με άσπρα λουλούδια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο