9 Φεβ 2016

«Το Πρώτο Ραντεβού» El Convento Del Arte


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Τα πρώτα ραντεβού- τα πιο γλυκά, τα πιο «δικά μας»

Βεατρίκη Ψυχάρη- Γιώργος Βουτσίνος

Η Βεατρίκη και ο Γιώργος πέρασαν από.... σχολεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ωδεία, παρέες με κιθάρες και φωτιές στις παραλίες. Έγραψαν, έσβησαν, έσκισαν χαρτάκια με στίχους και μελωδίες. Τραγούδησαν σε πάρκα, μουσικές σκηνές και οικογενειακές συνάξεις. 

Και κάθε φορά που μιλούσαν για μουσική, χαμογελούσαν...

Ένα τυχαίο απόγευμα γνωρίστηκαν. Περπάτησαν την Οδό Ονείρων, έψαξαν τι έχει μείνει από τον «Άδωνι», έκαναν σχέδια με μια κουτσή κιθάρα και ταξίδεψαν με τα λόγια των ποιητών.

Και κάθε φορά που τραγουδούσαν τη μουσική, χαμογελούσαν...

Έτσι αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις βόλτες νυχτερινές και να τις μεταφέρουν πάνω σε μια σκηνή, να φτιάξουν τις διαδρομές τους χωρίς να ακολουθούν ταμπέλες, να τις ντύσουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να αρχίσουν να μοιράζονται τις μελωδίες που λένε αλήθεια με όσους αγαπούν.

Σε ένα «Πρώτο Ραντεβού» με ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους, περαστικούς και μη, με το Χατζιδάκι, τον Κραουνάκη, τον Λειβαδά, τον Δεληβοριά, τη Μοσχολιού, τη Νέγκα και τη Βουγιουκλάκη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και τις φωνές τους να ζωγραφίζουν όσα κρατάει η καρδιά. 

Με οδηγό τα ίδια τα τραγούδια και το φως που κρύβουν μέσα τους, η Βεατρίκη και ο Γιώργος ανεβαίνουν στη σκηνή του El Convento Del Arte, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και ενώνουν τους διαφορετικούς κόσμους σε έναν δικό τους, καινούριο και από την αρχή.


Το «Πρώτο Ραντεβού» έχει πάντα χαρά, αγωνία, γλύκα και ανυπομονησία. Ας το ζήσουμε μαζί!

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 | Ώρα έναρξης: 21.30 | Είσοδος: 5 ευρώ

El Convento Del Arte

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5200602 | Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο 

Παίζουν οι: Στέλιος Βλασσόπουλος (Πιάνο), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρες), Γιώργος Ντάνης (Κόντρα μπάσο), Μαρία Σαρρή (Φωτογραφία), Ευριπίδης Δεσποτίδης (Αφίσα)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο