7 Φεβ 2016

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 7/2!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε θέλει πρωτοπόρο και εφευρετικό κι αν μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εύλογα αντιδράσεις σε.... κάποιους «συντηρητικούς κύκλους», δεν αποκλείεται να βρεις απρόσμενη ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που ανήκει σε αυτούς αλλά έχει πολύ πιο ανοικτό πνεύμα. Ίσως μάλιστα να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική προοπτική.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σου ετοιμάζει εκπλήξεις κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φυσικά όσο πιο δύσκολη φαίνεται, τόσο περισσότερο θα σε «εξιτάρει»!




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να αλλάξεις πολλά, από την εμφάνιση σου, μέχρι την γενικότερη πολιτική που ακολουθείς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αναδεικνύοντας τα πιο ανεξάρτητα στοιχεία της προσωπικότητας σου, θα δημιουργήσεις μια έντονη ανησυχία σε πρόσωπα που σε θεωρούσαν δεδομένο/η κι ίσως τελικά «να τα τσουγκρίσετε»!

Ερωτικά

Ο Άρης δημιουργεί ένα μάλλον «πολεμικό» κλίμα στην προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε απλά διάλεξε ρόλο ανάμεσα στον «κυνηγό» και το «θήραμα»!




ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν υπάρξουν κάποιες αυθαίρετες πρακτικές από ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ο ενεργός Άρης σε καλεί να πάρεις... σκούπα και φαράσι, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, ώστε τα πράγματα να αρχίσουν να λειτουργούν με τους δικούς σου όρους. Επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς και με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή με κάποια αναγκαία μαστορέματα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη μια σου δίνει και μια σου παίρνει αλλά αν θέλεις πραγματικά να περάσεις όμορφα, χαλάρωσε, διασκέδασε και κυρίως πάψε να βλέπεις «σοβαρά» πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί και να... μην είναι!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Και μπορείς να ωφεληθείς από όλα αυτά αν είσαι πρόθυμος/η να συμμετέχεις στο νέο, παραμερίζοντας ενστάσεις και αμφιβολίες που είναι μάλλον προϊόντα της ανασφάλειας σου. Παράλληλα ίσως υπάρξει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και η ιδιαίτερη γοητεία σου μπορεί να σε κάνει... περιζήτητο/η! Φαίνεται ωστόσο να έλκεις περισσότερο άτομα με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις ή έναν τρόπο ζωής που σε ξενίζει.



ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, μέσω ευχάριστων απρόοπτων ή εκπλήξεων. Παράλληλα σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματα σου με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις σου. Επιπλέον, σε αυτήν την φάση μπορείς να βρεις ευκολότερα ανταπόκριση από «περίεργα» άτομα.

Ερωτικά

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις... πολύ καλύτερα. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια ευχάριστη όσο και απρόσμενη είδηση.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι απαραίτητο να βλέπουν τα πράγματα όπως κι εσύ. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να λύσεις κάποια μηχανικά προβλήματα.

Ερωτικά

Ίσως να υποστείς μια αναίτια κριτική είτε για κάποιες επιλογές σου, είτε απλά για το παρουσιαστικό σου, δεν θα έπρεπε όμως να την λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Απλά κάποιος/α «παίζει» μαζί σου με λάθος τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!




ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε ευνοήσει, αρκεί να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα. Ίσως μάλιστα μια «αφύσικη» πρόταση συνεργασίας να σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Αντίθετα, αν μείνεις στα υποτιθέμενα «σίγουρα» ή «γαντζωθείς» σε νόμους και κανόνες, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι έκανες λάθος.

Ερωτικά

Ο Ουρανός τείνει να αλλάξει το καθεστώς στις σχέσεις σου ή τουλάχιστον να σε προβληματίσει για κάποια πράγματα που αλλιώς ξεκίνησαν κι αλλιώς κατέληξαν. Η ανανέωση λοιπόν είναι ζητούμενη αλλά κι ο τρόπος της έχει την σημασία του.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Όσο κι αν η Αφροδίτη θέλει να σε βάλει στο «κόλπο» της ανανέωσης, ο Άρης ξυπνά τον πολεμιστή μέσα σου, ίσως μάλιστα να πιστεύεις ότι έχεις να κάνεις με καταστάσεις που αν τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά ή να σε ταλαιπωρήσουν. Στην πραγματικότητα όμως «καθρεφτίζεις» στους άλλους κάποιους δικούς σου φόβους, οπότε... χαλάρωσε!

Ερωτικά

Μια απλή «έξοδος» μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων. Μάλιστα, αν διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο σε προκαλεί υπερβαίνοντας κάποια όρια, να ξέρεις ότι πιθανότατα «λιώνει» για σένα!




ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει ποικίλες εντάσεις, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες και υπονομευτικές τακτικές. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, επιτρέποντας σου να κάνεις κάποιες όχι και τόσο συνηθισμένες αγορές.

Ερωτικά

Είναι πιθανόν να κάνεις μια νέα όσο κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό είναι δύσκολο να το έχεις. Αντίθετα όλα... επιτρέπονται στα πλαίσια μιας αισθηματικής «περιπέτειας»!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Εσύ έχεις βέβαια τους κανόνες σου, με τους οποίους πορεύεσαι μια ζωή, στην παρούσα φάση όμως μάλλον πρέπει να τους χαλαρώσεις, αφού δεν πρόκειται να δικαιωθείς από την αυστηρή τήρηση τους. Ο ενεργός Ουρανός δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου, αντίθετα προάγει τις εξαιρέσεις και τις εκπλήξεις κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι να τις αποδεχθείς, τόσο λιγότερο θα... σοκαριστείς!

Ερωτικά

Σίγουρα μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού αν «ενδώσεις» στην πρόκληση, το πιθανότερο είναι να εμπλακείς σε μια κατάσταση δύσκολη στην διαχείριση της.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι πολύ συχνές αλλαγές των δεδομένων δεν σε βοηθούν να καταλήξεις σε μια ισορροπία, ιδιαίτερα αν έχεις «κολλήσει» σε μια υπόθεση που θέλεις σώνει και καλά να διεκπεραιωθεί με τις δικές σου προδιαγραφές και μόνον με αυτές. Μην ξεχνάς όμως ότι ο φίλος σου ο Ουρανός έχει ένα παράξενο «χούι»: Ό,τι κυνηγάς με «μανία», δεν στο δίνει ποτέ, οπότε... παρ’ το αλλιώς!

Ερωτικά

Σου είναι πολύ εύκολο να «προβοκάρεις» άτομα που δείχνουν ευτυχισμένα μέσα στην «συμβατική» σχέση τους, όταν όμως βρίσκεσαι σε ανάλογη θέση «δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου»! Είναι αυτό που λένε «δύο μέτρα και δύο σταθμά»...




ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να δώσει ώθηση σε πολλές από τις υποθέσεις σου, ίσως μάλιστα υπάρξει και μια δυναμική παρέμβαση ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ξεχωριστές αντιλήψεις ή έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και μπορεί να συνεισφέρει σε μια νέα φιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ερωτικά

Παρότι γύρω σου μπορεί να συμβαίνουν «όλου του κόσμου τα παράξενα», ο Δίας σε στηρίζει και οι όποιες «αναταράξεις» δεν σε βλάπτουν. Ίσα-ίσα, που μπορεί να βρεθείς στην αγκαλιά ενός προσώπου, που μόλις... χώρισε!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο