31 Ιαν 2016

Σάλος στο Χόλιγουντ: Λευκός ηθοποιός θα παίξει σε ταινία τον Μάικλ Τζάκσον (Εικόνες)


Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το αυτονόητο: Δεν είναι δυνατόν ένας λευκός ηθοποιός, συγκεκριμένα ο Τζόζεφ Φάινς να υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον. Η απάντηση βέβαια, είναι....
ότι ο Φάινς θα παίξει τον Μάικλ Τζάκσον λίγο πριν πεθάνει, που ως γνωστόν, ο βασιλιάς της ποπ είχε αλλάξει…δέρμα. Το γεγονός αυτό πάντως, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ντόρο, πριν καν αρχίσουν τα γυρίσματα. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ υποτίθεται έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη καμπάνια περί ισότητας και εναντίον του ρατσισμού με αφορμή τα «λευκά», όπως χαρακτηρίστηκαν φέτος, Όσκαρ.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η «Sky Arts» και έχει θέμα ένα ταξίδι που έκαναν με το αυτοκίνητο ο βασιλιάς της ποπ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μάρλον Μπράντο μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Η ιστορία-που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως αληθινή-είναι η εξής: Ο Μάικλ Τζάκσον είχε καλέσει την Τέιλορ και τον Μπράντο σε μια συναυλία του στην Madison Square. Μετά την επίθεση, και αφού έκλεισα τα αεροδρόμια, ξεκίνησαν οι τρεις τους με το αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Χόλιγουντ. 


Ο Μάικλ Τζάκσον πιτσιρικάς



Ο βασιλιάς της ποπ



Οι τρεις θρύλοι υποτίθεται ότι έκαναν μαζί ένα ταξίδι με το αμάξι...



Ο Ζόζεφ Φάινς θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο