27 Ιαν 2016

Μπερέν Σαάτ: Η πανέμορφη και πιο ακριβοπληρωμένη Τουρκάλα ηθοποιός που διαδέχθηκε την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Η Τουρκάλα ηθοποιός Μπερέν Σαάτ θα πρωταγωνιστήσει στην τουρκική σειρά «Σουλτάνα Κιοσέμ», διαδεχόμενη την Ελληνίδα Αναστασία.... Τσιλιμπίου.

Η πανέμορφη και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες Τουρκάλες ηθοποιούς, αναλαμβάνει το ρόλο της πρωταγωνίστριας μετά τη "δικιά" μας Αναστασία.


Η συμμετοχή της Μπερέν Σάατ αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 12ο επεισόδιο, όμως η ενταξή της έγινε στο 7ο. Η τηλεθέαση με την εισοδό της στο καστ σημείωσε νέο ρεκόρ.


Η Σαάτ, γνωστή και ως «Φατνμαγκιούλ» από τον ρόλο που την καθιέρωσε στο τηλεοπτικό τοπίο, είναι αυτή την στιγμή το Νο1 στους ηθοποιούς στην χώρα της, αλλά και η πιο ακριβοπληρωμένη καθώς για την συμμετοχή της στην επική σειρά θα αμείβεται με 50.000 ευρώ το επεισόδιο.

Η «Σουλτάνα Κιοσέμ», σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, είναι μια από τις πλέον πολυδάπανες παραγωγές στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης, η οποία ξεπερνά σε κόστος τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή», που προβλήθηκε σε περισσότερες από 40 χώρες.



Μπερέν Σαάτ

H Μπερέν Σαάτ, γεννήθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας στις 26 Φεβρουαρίου του 1984. Όταν τελείωσε το Λύκειο, αποφάσισε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπεσκέντ ενώ παράλληλα με τις σπουδές της πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Τα Αστέρια της Τουρκίας» (Türkiye'nin Yıldızları), όπου έλαβε την δεύτερη θέση.

Μετά από αλλεπάλληλα διαφημιστικά σποτ καραμελών, η Σαάτ πήρε τον πρώτο της ρόλο το 2004 στη σειρά «Υπάρχει ο Θάνατος στον Έρωτά μας» για να ακολουθήσουν πολλές συμμετοχές τόσο σε τηλεοπτικές όσο και σε κινηματογραφικές παραγωγές. Πέρσι το καλοκαίρι παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες τον εκλεκτό της καρδιάς της και διάσημο Τούρκο τραγουδιστή της ποπ Κενάν Ντογουλού.






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο