15 Ιαν 2016

Κυριακή πρωί παιδικός Μπετόβεν στο Παλλάς. Δωρεάν είσοδος

Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο Πρωινά Κυριακής με κλασσική μουσική στο Παλλάς για μικρούς και μεγάλους. Ελεύθερη είσοδος (με δελτίο προτεραιότητας).

Μία πρόταση για... όλες τις ηλικίες. Με σκοπό να φέρει την κλασική μουσική πιο κοντά στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη των Αθηναϊκών Θεάτρων, συνεχίζει στο θέατρο Παλλάς τον κύκλο των κυριακάτικων πρωινών συναυλιών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, για όλη την οικογένεια.


Η Συμφωνική Ορχήστρα ερμηνεύοντας δημοφιλή έργα της δυτικής έντεχνης μουσικής, μυεί μικρούς και μεγάλους σε κλασσικά ακούσματα. 



Για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11.30π.μ. έχει προγραμματίσει ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από ανάλαφρη διάθεση και ζωντάνια και περιλαμβάνει έργα των L. Van Beethoven, W.A. Mozart, F. Liszt, S. Rachmaninoff και G. Rossini. 

Συμμετέχουν οι σολίστες: Βικτωρία – Φιοράλμπα Κιαζίμη (πιάνο) και Ευδοκία Χατζηιωάννου (σοπράνο) Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας 

Κρατήσεις δελτίων εισόδου: τηλ: 211 1000 365

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο