13 Ιαν 2016

Το συγκινητικό κείμενο του Τζον Τραβόλτα στη μνήμη του γιου του

Ο γνωστός ηθοποιός Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο facebook ένα συγκινητικό κείμενο για τον αδικοχαμένο γιο του, τον Τζετ.

Ο Τζετ ήταν... αυτιστικός και είχε ιστορικό βίαιων κρίσεων. Έχασε τραγικά τη ζωή του στις 2 Ιανουαρίου 2009 όταν χτύπησε το κεφάλι του στη μπανιέρα ενώ ήταν για διακοπές στις Μπαχάμες με την οικογένεια του.

Στο κείμενο που δημοσίευσε ο 61χρονος ηθοποιός, αναφέρει τα ακόλουθα.

«Λένε πως το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις έναν γονιό. Μπορώ πλέον να πω πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις ένα παιδί. Κάποιον που ανέθρεψες και παρακολούθησες να μεγαλώνει κάθε ημέρα. Κάποιον στον οποίο έμαθες πώς να μιλάει και να περπατάει. Κάποιον στον οποίο έμαθες πώς να αγαπά. Αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο. Ο γιος μου πέθανε από μια κρίση. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για εμένα. Στα 16 χρόνια που ήμουν ο πατέρας του έμαθα πώς να αγαπάω δίχως όριο. Πρέπει να σταματήσουμε για ένα λεπτό και να είμαστε ευγνώμονες για την ύπαρξη των παιδιών μας όπως και τα παιδιά μας να είναι ευγνώμονες για την ύπαρξη μας. Γιατί η ζωή είναι πολύ, πολύ μικρή. Παιδιά, περάστε χρόνο με τους γονείς σας και γονείς, περάστε χρόνο με τα παιδιά σας. Συμπεριφερθείτε τους καλά. Γιατί μια ημέρα θα πάρετε τα μάτια σας από το κινητό σας τηλέφωνο και δε θα είναι εκεί. Αυτό που πραγματικά έμαθα καλύτερα από όλα είναι πως πρέπει να ζούμε και να αγαπάμε κάθε ημέρα σαν να είναι η τελευταία μας. Γιατί μια ημέρα θα είναι όντως η τελευταία μας. Πάρτε ρίσκα και απολαύστε τη ζωή σας. Σε όσους αγαπάτε, να τους το λέτε. Μην πάρετε καμία στιγμή για δεδομένη. Τη ζωή αξίζει να τη ζούμε».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο