11 Δεκ 2015

Ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και μοιράζει μηνύσεις (Δείτε πως είναι τώρα)


Ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς», ο οποίος έχει πια μεγαλώσει και έχει κάνει κάποια βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου.... παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την εποχή που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά και τη στιγμή που τον …πέθαναν στο διαδίκτυο.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος σήμερα είναι 23 χρόνων, αποκάλυψε πως αντέδρασε εκείνος, αλλά και οι γονείς του όταν διάβασε στο διαδίκτυο πως είσαι μπλεγμένος με ναρκωτικά.


Ο ίδιος είπε: «Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά. Οι γονείς μου Θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμ@το που λένε. Στενοχωρήθηκαν».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο