29 Δεκ 2015

ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ! Ο Μωάμεθ και τα… ούρα της Καμήλας! (ΦΩΤΟ)

Μοιάζει απίστευτο όμως συμβαίνει και μάλιστα από μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων, σε αραβικές χώρες, κατ εντολή του Μωάμεθ από αρχαιοτάτων χρόνων.

Ο λόγος για το… αηδιαστικό έθιμο της πόσης ούρων καμήλας αναμεμιγμένο με γάλα, καθώς έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία.


Την πεποίθηση αυτή στήριξε ο ίδιος ο Μωάμεθ ο οποίος κυριολεκτικά «συνταγογράφησε» τα ούρα καμήλας σαν μεγάλο φάρμακο παρά του ότι ακόμα και τότε πολλοί θεωρούσαν ότι αυτό είναι αηδιαστικό.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι άνθρωποι στους οποίους ο Μωάμεθ επέβαλλε να πίνουν ούρα καμήλας αργότερα αποστάτησαν από το Ισλάμ και μετά από αυτό ο Μωάμεθ τους επιτέθηκε και τους εξολόθρευσε. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ακόμα και σήμερα πολλοί μουσουλμάνοι πίνουν ούρα καμήλας επειδή ο Μωάμεθ τους είπε ότι ήταν πολύ καλό φάρμακο.


Τελευταία όμως οι Μουσουλμάνοι στην πόλη του Al-Qufundhah, στη Σαουδική Αραβία, ανακάλυψαν ότι αυτό που θεωρούσαν ως «θεϊκό» φάρμακο στην πραγματικότητα ήταν απλώς… ούρα από κάποιον μεγάλης ηλικίας Άραβα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα UK Daily Mail: «Όπως έγινε γνωστό οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έχουν κλείσει ένα μαγαζί το οποίο πουλούσε παραδοσιακά ούρα καμήλας αφότου ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης γέμιζε τα μπουκάλια με τα δικά του σωματικά απόβλητα. Συγκεκριμένα οι επιθεωρητές υγείας όρμησαν σε έναν πωλητή στη πόλη-λιμάνι του Al Qunfudhah στην νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία και κατάσχεσαν περισσότερα από 70 γεμάτα μπουκάλια.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο