2 Δεκ 2015

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ: «Προσδοκούσε αυτό το γ@μημένο σύμφωνο συμβίωσης»(ΦΩΤΟ)


Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α” Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του σπουδαίου ηθοποιού.

Ο Μηνάς Χατζησάββας είχε .....εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να είναι πολιτική, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία, εκεί όπου και θα αποτεφρωθεί, όπως επίσης ήταν η επιθυμία του.


Επίσης, έπειτα από έκκληση του συντρόφου του, η σορός του Μηνά Χατζησάββα τοποθετήθηκε σε λευκό φέρετρο, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένοι και οι φρακοφόροι της πολιτικής κηδείας του ηθοποιού κατόπιν επιθυμίας των συγγενών του. Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά και οι συγγενείς του αγαπημένου ηθοποιού, Μηνά Χατζησάβα μίλησε ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης. «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης», είπε περιγράφοντας την περιπέτεια λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
 

Ο Κώστας Φαλελάκης, είπε ότι χρειάστηκαν βεβαιώσεις από την γιατρό του ηθοποιού αλλά και να πάνε στην αστυνομία για να μπορεί να στέκεται στο πλευρό του ως ο πιο κοντινός του άνθρωπος. «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι” αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», είπε και καταχειροκροτήθηκε.
πηγή: newsbeast

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο