27 Δεκ 2015

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου;

Η μέρα είναι ευχάριστη και με αρκετό κέφι.

Σελήνη στον Λέοντα στις 12.32 μ.μ.

Η τελευταία Κυριακή του χρόνου ...ξεκινάει με τα κατάλοιπα της επίδρασης της Σελήνης στον Καρκίνο και ως το μεσημέρι μένεις σπίτι και απολαμβάνεις τη θαλπωρή του, ενώ χουζουρεύεις πολύ περισσότερο, αν φυσικά δεν είσαι από αυτούς που δουλεύουν.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και χωρίς να συναντά άλλον πλανήτη, μας επιτρέπει να βιώσουμε την πολυτέλεια και τον ερωτισμό της, συνυπολογίζοντας και την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Μπορείς λοιπόν σήμερα να κάνεις τα ψώνια σου με διάθεση να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για κάτι που θα σε γοητεύσει, να καλλωπιστείς, να επισκεφτείς εντυπωσιακά μέρη, να επιλέξεις να ντυθείς με φανταχτερά ρούχα, να δεχτείς καλεσμένους και να γίνεις ο πιο πλουσιοπάροχος οικοδεσπότης. Προς το βράδυ μπορείς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου θεατρική παράσταση ή να δώσεις το παρόν σε ένα κοινωνικό κάλεσμα με πολύ ενδιαφέρουσες επεκτάσεις. Η μέρα είναι γενικά ευχάριστη και με αρκετό κέφι.


Λέοντα, πρωταγωνιστείς σε μια μέρα που την ορίζεις εσύ χωρίς παρεμβολές και την απολαμβάνεις με την καρδιά σου.

Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη και Δίδυμε, δεν σου φτάνει ο χρόνος να κάνεις όλα όσα θέλεις, νιώθεις ζωτικότητα, ευεξία και ενθουσιασμό και γενικά η μέρα σε ανεβάζει και σε χαροποιεί.

Υδροχόε, Σκορπιέ και Ταύρε, να έχεις υπ’ όψιν σου πως το ανικανοποίητο αίσθημα που τυχόν νιώσεις, οφείλεται στις μεγάλες προσδοκίες σου που πρέπει να μετριάσεις.

Ιχθύ, Παρθένε, Αιγόκερε και Καρκίνε, άσε να σε παρασύρει το κλίμα της ημέρας. Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένος αλλά αυτό δεν είναι λόγος να γκρινιάζεις και να συνοφρυώνεσαι.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο