10 Δεκ 2015

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Την μοναδική επιθεώρηση του φετινού χειμώνα, με απολαυστικά κείμενα που έγραψαν οι Κώστας Παπαπέτρου, Δήμος Μυλωνάς, Λεωνίδας Τσίπης, παρουσιάζει το Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ....
Η επίκαιρη, καυστική, σατιρική, μουσικοχορευτική επιθεώρηση, με τίτλο «Κάγκελα Μέρκελ», εμπνευσμένη από την εποχή μας, αλλά και με μια προφητική ματιά στο μέλλον, κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (9.00 μ.μ.) Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο μετρ του είδους Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος ηθοποιός Μανώλης Δεστούνης, μαζί με μια ομάδα από νέους ταλαντούχους πρωταγωνιστές. 


Σύμφωνα με τα κείμενα της επιθεώρησης βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2040. Εκατό χρόνια από τη μαύρη κατοχή, Γερμανοί τότε Γερμανοί και τώρα. Σαράντα πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και 56 μνημόνια έχει ζήσει ο τόπος. Όμως οι τρείς μάγοι Τσιπράν, Μπαρούφ και Λαφαζάν εξακολουθούν να μας φέρνουν τα δώρα τους: EΝΦΙΑ, ΦΠΑ και Ασφαλιστικό. Η Ζωή αναζητά την εκδίκησή της, ο Άδωνις ηγείται της «Νέας Πανωλεθρίας» και η (Κ)άγκελα Μέρκελ μας έχει βάλει για τα καλά στα Κάγκελά της… 


Επειδή όμως ο Έλληνας τα κάγκελα ποτέ δεν τα αντέχει, δεν χάνουμε το κέφι μας, τραγουδάμε και χορεύουμε γιατί αλλιώς χανόμαστε!!!


Μια σύγχρονη σάτιρα, με πολύ γέλιο, που φέρει τη σφραγίδα του Φώτη Μεταξόπουλου και με τη σύμπραξη του Μανώλη Δεστούνη, αποτελεί μια αληθινή κατάθεση ψυχής που στόχο της έχει να διασκεδάσει το κοινό, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη στις μέρες μας. 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία/Χορογραφίες: Φώτης Μεταξόπουλος

Μουσική: Νίκος Ασημάκης

Σκηνικά/Κουστούμια:Παμίνος

Φωτισμοί: Στάθης Αναστασίου

Τραγούδι: Λυδία Βαφειάδη

Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Δεστούνης

Σοφία Τρανά

Κλειώ Αβραμίδου

Κωνσταντίνα Λάσκαρη - Φωκά 

Δαμιανός Νικολαΐδης 

Κωνσταντίνα Σπάθη

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δέσποινα Χαριάτη


Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή στις 20:00 (11/12/2015 ειδικά λόγω επίσημης, έναρξη στις 9.00 μ.μ.) 

Σάββατο στις 18:00 & 20:00 

Κυριακή στις 18:00

Διάρκεια παράστασης: 110’ με το διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, μειωμένο 7 ευρώ

Θέατρο Ελπίδας: Αριστοτέλους 53 και Σμύρνης τηλ. 210 881 6780 - 694 526 2890 







Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο