6 Νοε 2015

Καρκινοπαθής είδε πρώτος το τελευταίο επεισόδιο του «Star Wars» ύστερα από τηλεφώνημα του σκηνοθέτη


Ένας φανατικός θαυμαστής του "Star Wars", ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου, είδε πρώτος το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών με.... τίτλο "Star Wars: Το Ξύπνημα της Δύναμης", πριν από την επίσημη πρώτη προβολή της στις αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου. Την χαρά του συμπλήρωσε και το τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζ.Τζ.Έιμπραμς,.

Ο 32χρονος Ντάνιελ Φλίτγουντ από το Τέξας είναι λάτρης των συγκεκριμένων ταινιών επιστημονικής φαντασίας από τα οκτώ ή εννιά του χρόνια.

Πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου του συνδετικού ιστού και τον Ιούλιο οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο μήνες ζωής.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο διοργανώθηκε εκστρατεία στήριξης του αιτήματός του, ενώ ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ-ο θρυλικός πρωταγωνιστής Λουκ Σκαϊγουόκερ- έστειλε μηνύματα μέσω του Twitter ζητώντας από όλους να βοηθήσουν για «Να φέρουμε τη δύναμη στον Ντάνιελ».

"Ο Ντάνιελ μόλις τελείωσε να βλέπει την αμοντάριστη εκδοχή του 'Star Wars: Το Ξύπνημα της Δύναμης'!!!", έγραψε στο facebook η σύζυγός του, Άσλεϊ Φλίτγουντ.

"Με τον εξαιρετικό συνήθη τρόπο της Ντίσνεϊ, κάνουν στ' αλήθεια τα όνειρα πραγματικότητα".

Η Άσλεϊ Φλίτγουντ ευχαρίστησε τον Έιμπραμς επειδή τηλεφώνησε στο ζευγάρι ο ίδιος την Τετάρτη για να τους ενημερώσει ότι "εγκρίθηκε η επιθυμία του" συζύγου της.

"Είθε η δύναμη να είναι μαζί με όλους σας", έγραψε η ίδια.

Στο πλευρό του 32χρονου έχει ταχθεί και ο ηθοποιός Τζον Μπογιέγκα που στην τελευταία ταινία ερμηνεύει τον ρόλο του Φιν.

«Λατρεύω τον Πόλεμο των Άστρων», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Ντάνιελ Φλίτγουντ στο τηλεοπτικό δίκτυο KPRC-TV του Χιούστον.

Την Δευτέρα οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι ο καρκίνος έχει καταλάβει το 90% των πνευμόνων του.

Ο Φλίτγουντ δεν είναι ο πρώτος που εκφράζει τέτοια επιθυμία: ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Έιμπραμς είχε ικανοποιήσει ένα παρόμοιο αίτημα του Ντάνιελ Κραφτ, ενός θαυμαστή του Star Trek, το 2013 και του είχε δείξει μια μη ολοκληρωμένη εκδοχή του "Star Trek Into Darkness". Ο Κραφτ πέθανε λίγο αργότερα.

Ο Φλίτγουντ περνάει τις τελευταίες μέρες του στο σπίτι του στο Σπρινγκ του Τέξας μαζί με τη σύζυγό του, όπου δέχεται τις φροντίδες εξειδικευμένου προσωπικού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο