11 Νοε 2015

Κάτι τρέχει με το… MEGA – Γιατί δεν λέει το δελτίο η Τρέμη


Οι αναταράξεις που προκλήθηκαν με την υπόθεση Γεροβασίλη, φαίνεται ότι γίνονται ντόμινο.

Το κεντρικό δελτίο του σταθμού δεν το παρουσιάζει σήμερα η Όλγα Τρέμη, αλλά.... η Μαρία Σαράφογλου. Την ίδια ώρα με αφορμή το επεισόδιο με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με το μέλλον του διευθυντή ειδήσεων Μανόλη Καψή. Οι φήμες περί παραιτήσεως του, δεν επιβεβαιώνονται.

Όλα ξεκίνησαν χθες, κατά τη διάρκεια του δελτίου, όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος τηλεφώνησε στο κανάλι της Μεσογείων και ζήτησε να παρέμβει για το θέμα Πανούση. 

«Γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;», είναι η φράση που φέρεται να ειπώθηκε από στέλεχος του Mega προς την Όλγα Γεροβασίλη. Επικράτησε αναστάτωση. Ύστερα από λίγη ώρα βγήκα μια σκληρή ανακοίνωση κατά του τηλεοπτικού σταθμού: «Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση "γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;" Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν»

Η Όλγα Τρέμη δείχνει να είναι πειραγμένη από το περιστατικό που συνέβη και σήμερα δεν παρουσιάζει το δελτίο. Κάποιες άλλες μη επιβεβαιωμένες πηγές πάντως αναφέρουν πως η κεντρική παρουσιάστρια είναι άρρωστη και αυτός είναι ο λόγος που την κράτησε εκτός δελτίου για σήμερα.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι πρόκειται να συμβεί και πως θα πορευτεί το Μεγάλο κανάλι, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας, όσο και σε επίπεδο παρουσίασης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο