15 Νοε 2015

«Γιατί μου κατσικώθηκες;»: Ποιοι διάσημοι παρουσίασαν το βιβλίο


Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας του δημοσιογράφου Στρατή Λιμνιού

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να συστηθεί στο κοινό ως.... συγγραφέας ο δημοσιογράφος Στρατής Λιμνιός. Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Γιατί μου κατσικώθηκες;» επέλεξε να έχει στο τραπέζι των ομιλητών δικούς του ανθρώπους με τους οποίους συνδέεται όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Στην αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης το παρόν έδωσαν και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι με τους οποίους η βραδιά πήρε μία ιδιαίτερη μορφή με κυρίαρχο στοιχείο το συναίσθημα. 


Το λόγο πρώτος πήρε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος μίλησε με χιούμορ για το... επίμονο αγόρι από τη Θεσσαλονίκη που γνώρισε στο πλαίσιο ρεπορτάζ σε δικαστικές αίθουσες με πολύκροτες υποθέσεις κάνοντας λόγο για τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας του στο χώρο της δημοσιογραφίας και την επιμονή αλλά και την αποτελεσματικότητά του. Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ταλαντούχο με σεμνότητα και επιμονή ενώ η δημοσιογράφος και πολιτικός Φωτεινή Πιπιλή μίλησε για τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του, χαρακτηρίζοντας συναρπαστικό το βιβλίο του. 


Ο Θεοφύλακτος Σπατούλας χαρακτήρισε σπάνιο και ανεκτίμητης αξίας άνθρωπο το συγγραφέα παρομοιάζοντας τον με ένα παιδί που δε σταματά να ονειρεύεται, να παλεύει και να κατακτά τους στόχους του, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ποινικολόγος Αλέξης Στεφανάκης. Ξεχωριστή στιγμή η συγκίνηση της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη που ευχήθηκε δύναμη και σταθερή πορεία στον πριν από αρκετά χρόνια συνεργάτη της, χαρακτηρίζοντάς τον φίλο καρδιάς, ενώ εκείνος φανερά συγκινημένος δεν έκρυψε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμησή του για εκείνη, αποκαλώντας την... τηλεοπτική του μαμά. Η λαμπερή υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έκανε λόγο για ένα ανατρεπτικό και σκληρό βιβλίο που όμως δε μπορεί να αφήσει στον αναγνώστη, παρά ουσιαστικά πράγματα, για την αγάπη, τη φιλία και τη σημασία της αλήθειας στη ζωή και στα συναισθήματα. Η Εύη Χατζημιχαήλ συντόνισε την υπέροχη βραδιά που ολοκληρώθηκε με το συγγραφέα να ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν.















Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο