23 Οκτ 2015

Sisters Of Mercy: Αναβολή στη συναυλία του Σαββάτου - Τί συνέβη


Λόγοι υγείας οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για το Σάββατο συναυλίας των Sisters Of Mercy στην Αθήνα, στο χώρο της Ιεράς Οδού.

Τα μέλη της μπάντας.... αλλά και αρκετοί από το crew που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν από το Βέλγιο προς τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Andrew Eldritch εξετάστηκε από γιατρό που διέγνωσε πως έχει προσβληθεί από ιογενή λαρυγγίτιδα και του απαγόρευσε να τραγουδήσει για τουλάχιστον 5 ημέρες. Συνέπεια αυτού, η αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας: στην Κολωνία, το Βερολίνο και την Αθήνα.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για το ελληνικό κοινό είναι πως η ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας στην Αθήνα μετατίθεται για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και μάλιστα σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί, όπως ανακοινώνει η διοργανώτρια εταιρεία.

Έτσι, οι Sisters Of Mercy θα ανέβουν στη σκηνή του Gazi Music Hall, λίγες ημέρες πριν πάνε στην Κολωνία και το Βερολίνο για να πραγματοποιήσουν τις εκεί αναβληθείσες συναυλίες.

Ο νέος και μεγαλύτερος χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον προηγούμενο (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, 400 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό "Κεραμεικός").

Όσα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται, προς 27 ευρώ, τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το www.viva.gr. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mani Deum.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο