7 Οκτ 2015

Το "Love" του Γκασπάρ Νοέ πάει Κάννες! (PHOTOS & TRAILER)


Με μία αφίσα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και παραπέμπει ξεκάθαρα σε πορνό, ο Γκασπάρ Νοέ βρίσκεται στις Κάννες με τη νέα του ταινία "Love", η οποία θα προβληθεί σε μεταμεσονύχτια προβολή και μάλιστα σε....
3D.

Μετά το “Nymphomaniac” του Λαρς Φον Τρίερ, μία εξαιρετικά προκλητική ταινία αλλά με βάθος και ουσία που σπανίζει, έρχεται η νέα σκηνοθετική απόπειρα του εξίσου ανατρεπτικού σκηνοθέτη, Γκασπάρ Νοέ, το “Love”, για να ταράξει κοινό και κριτικούς και να προκαλέσει με την αφίσα του.


Ήδη, πασίγνωστος για το "Μη Αναστρέψιμος", το "Μόνος εναντίον όλων" κ.α., ο Γάλλος σκηνοθέτης επιστρέφει με μία ταινία για την αληθινή αγάπη που έχει σκοπό να "κάνει τους άντρες να καυλώσουν και τις γυναίκες να κλάψουν", όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Νόε. Γύρω από την ταινία του, το "Love", υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς οι πληροφορίες που έχουν δοθεί είναι περιορισμένες.



Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα ερωτικό μελόδραμα με πρωταγωνιστές ένα αγόρι και δύο κορίτσια, το οποίο θα βρίσκεται πιο κοντά στην αληθινή ζωή συγκριτικά με όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον κινηματογράφο, και ενώ μέχρι τώρα οι ερωτικές ταινίες ήταν περισσότερο σκοτεινές και δραματικές, αυτή θα είναι χαρούμενη.


Η ταινία που θα προβληθεί σε μεταμεσονύχτια προβολή μαζί με την ταινία που είναι αφιερωμένη στην Amy Winehouse, έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της χάρη στην εξαιρετικά προκλητική αφίσα της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο