1 Οκτ 2015

Συγγνώμη από το Θέατρο Τέχνης για την ταλαιπωρία του κοινού με τα εισιτήρια των 3 ευρώ


Ανέλπιστη η προσέλευση - Απροετοίμαστοι οι υπεύθυνοι - Απίστευτη ταλαιπωρία για τους θεατρόφιλους

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Θεάτρου Τέχνης, να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει παραστάσεις με εισιτήριο 3 ευρώ αρκεί να τα προμηθευτεί στις 30 Σεπτέμβρη, κατέληξε σε..... απίστευτη ταλαιπωρία για το κοινό, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν ανέλπιστα μεγάλη για να την διαχειριστεί το ταμείο στην οδό Φρυνίχου όπου βρίσκεται το θέατρο.

Αναγνώστες που επικοινώνησαν με το protothema.gr περιγράφουν το χάος που επικράτησε καθώς περίμεναν στην ουρά για τα εισιτήρια, τα οποία τελικά δεν κατάφεραν να αγοράσουν.

Ενδεικτική της κατάστασης οι φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι «έκλεισε» ο δρόμος μπροστά στο θέατρο καθώς οι ουρές στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν δεκάδες μέτρα.



Η κατάσταση αυτή υποχρέωσε τους υπευθύνους του θεάτρου με σημερινή τους ανακοίνωση να ζητήσουν συγγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία αλλά και να το ευχαριστήσουν για την προσέλευση του.


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ‘Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν’ ευχαριστεί από καρδιάς τους χιλιάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν στην ειδική προσφορά προπώλησης των «3 ευρώ» για τη νέα θεατρική σεζόν, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στα ταμεία του θεάτρου και τους γύρω δρόμους. 

Μια απρόσμενη ανταπόκριση, δίχως προηγούμενο, ενδεικτική της αγάπης του κόσμου για το θέατρο, παρά το δύσκολο των ημερών μας.

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όσες και όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια, παρότι παρέμειναν επί ώρες στις αυτοσχέδιες ουρές που στήθηκαν από τον κόσμο έξω από το Θέατρο.

Το ‘Θέατρο Τέχνης’, πιστό στις αρχές του Καρόλου Κουν για ένα θέατρο ανοιχτό προς το κοινό, διατηρεί σε όλη τη θεατρική χρονιά χαμηλές τιμές εισιτηρίων και δημιουργεί τακτικά ειδικές προσφορές, παρέχοντας συνειδητά πρόσβαση στον πολιτισμό για κάθε κοινωνική κατηγορία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο