17 Σεπ 2015

Στο Σούνιο η πρώτη υποβρύχια παράσταση στον κόσμο

Για πρώτη φορά σε ολόκληρο τον κόσμο, θα παρουσιαστεί υποβρύχια χορευτική-εικαστική παράσταση με υποβρύχιο κοινό στον παράλιο χώρο του Σουνίου.

Δύο χορογράφοι, η.... Αποστολία Παπαδαμάκη από την Ελλάδα και η Sophie Bulbulyan από τη Γαλλία, σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη από την Κύπρο και μια ομάδα καλλιτεχνών από 12 συνεργαζόμενες χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ελβετία, Ισπανία, Κύπρος, Λίβανος, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Σουηδία), θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο «Σταγόνες Αναπνοής» (Drops of Breath) στον παράλιο χώρο του Σουνίου.

Οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, σε βάθος 6 μέτρα, μπροστά από το ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounion, κάτω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα, απευθύνονται, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε τρεις «τύπους» θεατών:

Σε υποβρύχιο κοινό (40 ανά παράσταση), που θα έχουν πλήρη καταδυτικό εξοπλισμό και πιστοποίηση, σε κοινό (40 ανά παράσταση) από την επιφάνεια της θάλασσας με μάσκα και βατραχοπέδιλα και σε θεατές (περίπου 100) στην ακτή, που θα απολαύσουν το θέαμα μέσω γιγαντο-οθόνης, στο γρασίδι σε αναπαυτικά μαξιλάρια και με θέα το Ναό του Ποσειδώνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο