10 Σεπ 2015

Ποιος 84χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε μια πανέμορφη κοπέλα 24 ετών; (Photos)

Ο γνωστός Ρώσος ηθοποιός Ιβάν Κράνσκο, άκουσε συγκινημένος τα λόγια του παπά: «Μπορείς τώρα να φιλήσεις τη νύφη». Έσκυψε αγκάλιασε και φίλησε με πάθος την....
κατά 60 χρόνια μικρότερη του, σύζυγο του Ναταλία Σέβελ.

Ο Κράσκο είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Ρωσία και έχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 140 ταινίες του Ρωσικού και παλαιότερα του Σοβιετικού, κινηματογράφου.


Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος του 84χρονου ηθοποιού. Γνώρισε τη Ναταλία στο τμήμα ηθοποιίας στο πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει. Ήταν φοιτήτρια του.

Ο ίδιος περιγράφει μάλιστα πως ξεκίνησε η σχέση τους: «Μου έγραφε ρομαντικά ποιήματα, με τα λόγια της άρχισα να αισθάνομαι πάλι άνδρας. Ήταν κάτι που είχα χάσει προ πολλού.»

Ο γάμος έγινε στην Αγία Πετρούπολη σε στενό οικογενειακό κύκλο και όπως δήλωσε ο ηθοποιός, η σχέση τους μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν καθαρά πλατωνική: «τώρα που παντρευτήκαμε μπορούμε να προχωρήσουμε και να βάλουμε μπροστά σχέδια για να κάνουμε παιδιά» είπε και άφησε έκπληκτους τους δημοσιογράφους.


Πάντως η Ναταλία έχει την ίδια ηλικία, μη σας πούμε και μικρότερη από τα εγγόνια του Ιβάν. Από τους προηγούμενους 3 γάμους του, ο Κράνσκο, έχει 6 παιδιά και 3 εγγόνια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο