3 Αυγ 2015

Ο Woody Allen σοκάρει: Γιατί αγάπησα και παντρεύτηκα την υιοθετημένη κόρη μου

Μια ιστορία που είχε σκανδαλίσει

Πιο ειλικρινής από ποτέ εμφανίστηκε ο διάσημος σκηνοθέτης Γούντι Αλεν, μιλώντας στο..... αμερικανικό ραδιόφωνο NPR, στις 20 Ιουλίου, για τον γάμο του με την Σουν Γι Πρέβιν, την υιοθετημένη κόρη της πρώην συντρόφου του Μία Φάροου.


Συνήθως διακριτικός όταν μιλάει για την ιδιωτική του ζωή, αυτή τη φορά άνοιξε την καρδιά του ο 79χρονος Γούντι Αλεν και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον γάμο του με την 44χρονη σήμερα Πρέβιν. Ο γάμος προκάλεσε σκάνδαλο και δεν έχει σταματήσει να προκαλεί θόρυβο, αφού η διάσημη Μία Φάροου έφτασε συχνά τα πράγματα στα άκρα.


Είναι παντρεμένοι από το 1997 και ο σκηνοθέτης είπε για τον γάμο του: «Είχα τύχη στην τελευταία μου σχέση. Είμαι παντρεμένος σχεδόν 20 χρόνια και όλα πήγαν πολύ καλά. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ πιο μεγάλος από τη γυναίκα που παντρεύτηκα. Είμαι 35 χρόνια μεγαλύτερός της και κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να εξαρτάται από μένα, αυτή η δυναμική λειτούργησε».


Η διαφορά ηλικίας ήταν λοιπόν ο βασικός λόγος, σύμφωνα με τον Γούντι Αλεν, ο οποίος πρόσθεσε: «Ημουν πατρικός μαζί της. Απαντούσε σε κάτι πατρικό. Λάτρευα τα νιάτα και την ενέργειά της. Εκείνη στηριζόταν πάνω μου κι εγώ ήμουν ευτυχισμένος να την αφήνω να παίρνει πολλές αποφάσεις, να κάνει κινήσεις. Χαλάρωσε μαζί μου. Αυτό είναι πραγματικά τύχη».


Ο Γούντι Αλεν και η Σουν Γι υιοθέτησαν δύο κόρες, την Μπεσέτ, 16 ετών, και την Μάνζι, 15 ετών σήμερα.


Ωστόσο η Σουν Γι μιλώντας στο Τime το 1992 είχε αρνηθεί ότι έψαχνε την πατρική φιγούρα στον Γούντι Αλεν.


«Το να πιστεύει κανείς ότι ο Γούντι ήταν κατά κάποιο τρόπο ο πατέρας ή ο πατριός για μένα είναι για γέλια» είχε δηλώσει, αφότου η σχέση τους είχε γίνει γνωστή. «Οι γονείς μου είναι ο Αντρέ Πρεβίν και η Μία, αν και προφανώς ούτε αυτοί είναι οι πραγματικοί μου γονείς. Ηρθα στην Αμερική όταν ήμουν 7 ετών και ποτέ δεν είχα στενή επαφή με τον Γούντι πριν από τη σχέση μας».


Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει όταν τελείωσε η 12χρονη σχέση του Γούντι Αλεν με τη Μία Φάροου, με την οποία είχαν ένα βιολογικό παιδί και δύο υιοθετημένα παιδιά. Η Φάροου ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της 20χρονης τότε Πρεβίν στο διαμέρισμα του Γούντι Αλεν (δεν έμειναν ποτέ στο ίδιο σπίτι).


«Ξεκίνησα μια σχέση μαζί της αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα κρατήσει, πίστευα ότι ήταν κάτι παροδικό», έχει πει από την πλευρά του ο Αλεν. «Αλλά αρχίσαμε να βγαίνουμε, να ζούμε μαζί και το απολαμβάναμε. Και η διαφορά ηλικίας δεν έμοιαζε να παίζει ρόλο, έμοιαζε να είναι υπέρ μας» ήταν οι παλιές δηλώσεις του.


Ας σημειωθεί ότι ο Σουν Γι είναι ένα από το υιοθετημένα παιδιά της Μία Φάρου με τον διάσημο συνθέτη Αντρέ Πρεβίν:


Η διάσημη ηθοποιός είχε υιοθετήσει 11 παιδιά.


Μετά τον Πρεβίν παντρεύτηκε τον Φρανκ Σινάτρα η Φάροου:

Μετά γνώρισε τον Γούντι Αλεν. Δεξιά η Σουν Γι:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο