14 Αυγ 2015

«ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ» ΣΤΟ MEGA: Τα «καρφώματα», τα δείγματα αλαζονείας και οι γκρίνιες για τον Καψή

Πριν καλά-καλά προλάβει να καθίσει στην καρέκλα του διευθυντή ειδήσεων, ο Μανώλης Καψής βλέπει τα προβλήματα να προκύπτουν το ένα μετά το άλλο, και μάλιστα ....από εκεί που δεν το περιμένει.

Το πιο σημαντικό από αυτά εντοπίζεται στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού, που αυτή την περίοδο έκαναν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τη Ράνια Τζίμα. Οι δύο παρουσιαστές αυτή την εβδομάδα είχαν έντονη αντιπαράθεση για τις παρεμβάσεις της τελευταίας στον «αέρα». Η Ράνια Τζίμα, η οποία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλά χρόνια στο Mega, απέκτησε προνόμια και βρέθηκε σε θέσεις που ζηλεύουν αρκετοί συνάδελφοί της, το τελευταίο διάστημα δέχεται την κριτική τους σχετικά με το ότι έχει αλλάξει, παρουσιάζοντας δείγματα αλαζονείας. Ακριβώς για αυτό το λόγο, εκτός από την αντιπαράθεση με τον συμπαρουσιαστή της, είχε επίσης έντονη κόντρα με την έμπειρη οικονομική συντάκτρια του καναλιού Σοφία Δήμτσα. Αφορμή ήταν ένα περιπαικτικό σχόλιο που έκανε στη διάρκεια μιας ζωντανής σύνδεσης, με το οποίο αμφισβήτησε το ρεπορτάζ της.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί κάποιες φορές στη διάρκεια της εκπομπής με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Που εμπλέκεται σε όλα αυτά ο Μιχάλης Καψής;

Μα, στο ότι οι δημοσιογράφοι του Mega τον κατηγορούν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι έχει δώσει πολύ ζωτικό χώρο στην παρουσιάστρια και εκείνη τον «αξιοποιεί» με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Καψής έχει σκοπό να προτείνει για τη νέα σεζόν τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο ως μόνιμη συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο «Mega Σαββατοκύριακο» στη θέση του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα, αποχωρεί. Το ερώτημα είναι αν οι μέτοχοι του καναλιού γνωρίζουν τις προθέσεις του νέου διευθυντή ειδήσεων και αν θα τις εγκρίνουν.

Ένα δεύτερο ζήτημα που ανέκυψε μέσα στην εβδομάδα έχει να κάνει με τον Αντώνη Φουρλή. Ο πολύπειρος αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων κλήθηκε από το Μανώλη Καψή να αποσυρθεί από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και να αφιερωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία τους – κυρίως αυτών που λέει αυτή την περίοδο η Λίνα Δρούγκα. Ο Αντώνης Φουρλής, που αποτελεί «πολυεργαλείο», για το σταθμό, ενοχλήθηκε πολύ και το έδειξε.

Τέλος ο Κώστας Σπυρόπουλος που εμφανίστηκε ήδη στην οδό Μεσογείων, παρουσιάζει κάποια πρώτα δείγματα «αφ’ υψηλού» συμπεριφοράς, που σε ορισμένους δεν έκαναν καλή εντύπωση. Πάντως πολλά από τα ζητήματα αυτά θα λυθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και επιστρέφουν στην Αθήνα οι μεγαλομέτοχοι του Mega, που θα κληθούν να απαντήσουν στις προτάσεις του Μ. Καψή και να κάνουν διορθωτικές παρεμβάσεις, προκειμένου να μην αρχίσει σε κακό κλίμα ακόμη μια χρονιά.




Πηγή: Παραπολιτικά

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο