5 Αυγ 2015

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκότωσαν τον Ντ. Σέπαρντ του Gray’s Anatomy (Photos)


Ο απροσδόκητος θάνατος του Ντ. Σέπαρντ του κούκλου πρωταγωνιστή του «Gray’s Anatomy» πριν από λίγο καιρό σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό και τους...
φαν της σειράς. Ο Mc Dreamy είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται στον 11ο κύκλο της σειράς. Το επεισόδιο μάλιστα όπου ο Σέπαρντ σκοτώνεται στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα είδαν 9.4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Και παρόλο που έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του, ο –ακόμα πιο κούκλος-Μάρτιν Χέντερσον, η σεναριογράφος-παραγωγός της σειράς, Σόντα Ράιμς, αποφάσισε να αποκαλύψει γιατί «σκότωσε» τον Ντέρεκ Ντρέικ.

Και να η εξήγηση: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να «σκοτώσεις» αυτόν τον χαρακτήρα. Αλλά ποιες ήταν οι επιλογές; Ο Ντέρεκ θα άφηνε την Μέρεντιθ και τι θα σήμαινε αυτό; Ότι η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή, ότι αυτό που λέγαμε για έντεκα χρόνια ήταν ένα ψέμα, και ότι ο Mc Dreamy δεν ήταν ο Mc Dreamy. Κάτι τέτοιο για μένα θα ήταν αστήρικτο. Η αγάπη της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ έπρεπε να μείνει αληθινή. Και πραγματικά δεν μπορούσα να υποστηρίξω την ιδέα ότι ο Ντέρεκ παρατάει την γυναίκα και τα παιδιά του και γίνεται κακός. Για μένα λοιπόν, ήταν ο μόνος τρόπος η αγάπη της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ να μείνει αληθινή και να παγώσει στο χρόνο».

Πόσοι από τους θαυμαστές της σειράς πείθονται από μια τέτοια εξήγηση;


«Η αγάπη του Ντέρεκ και της Μέρεντιθ έπρεπε να «παγώσει» στο χρόνο» κατά την σεναριογράφο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο