21 Αυγ 2015

Διαβάστε όσα αποκαλύπτουν για σήμερα τα άστρα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί μικρές ή μεγαλύτερες προκλήσεις στην καθημερινότητα σου αλλά όσο περνούν οι μέρες....
, οι καταστάσεις θα εξελίσσονται υπέρ σου, ίσως μάλιστα να βρίσκεσαι κοντά σε μια σπουδαία «νίκη». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, επισπεύδοντας κάποια αναγκαία περιοριστικά μέτρα.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… ωραία!




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα σε… ξαναενοχλήσει! Αντίθετα όμως αν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μερικές ημέρες, αφού για την ώρα υπάρχουν κωλύματα.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου. Αλλά επειδή τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες που σύντομα θα ακυρωθούν στην πράξη από τις ίδιες τις εξελίξεις.

Ερωτικά

Μια συνάντηση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να… εξάψει την φαντασία σου αλλά αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια, μην μπεις καν στον… κόπο! Φρόντισε ακόμη να τηρήσεις όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Στην παρούσα φάση καλό είναι να αφήσεις στην άκρη κάθε σκέψη για… καλοπέραση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Και ο ίδιος ο Κρόνος που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό», είναι εκείνος που θα αναδείξει την ικανότητα σου να επιλύεις δύσκολα προβλήματα.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».




ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου, είτε στην οικογένεια σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, ο Κρόνος σου ζητά να μην είσαι υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το «τι θα μπορούσε να γίνει αν…», η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος και η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθούν να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα ή πράγματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους εμμονές που σε… κυνηγούν!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν πιέσεις και έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος σε «προειδοποιεί» ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κι αν δεν θέλεις να «σε πάρει από κάτω», τότε θα πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όρια σου απέναντι σε κάθε απαίτηση που σε ξεπερνά.

Ερωτικά

Η ανασφάλεια σου μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι” αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει».




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου πολλαπλασιάζει τις προκλήσεις στην καθημερινότητα σου και σε καλεί να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να βρεις τις λύσεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που αποτελούν τροχοπέδη για την ζωή σου.

Ερωτικά

Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν… σηκώνει παραχωρήσεις!




ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την ανάληψη πρωτοβουλιών κι αν βιάζεσαι να πετύχεις κάτι σημαντικό είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Επιπλέον, ο Κρόνος σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση ή απλά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε δικαιώσει και να αναδείξει τις διοικητικές σου αρετές, σε μια φάση μάλιστα που μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Και το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι «να χωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν στον δύσκολο και ποιοτικό δρόμο που έχεις χαράξει.

Ερωτικά

Παρότι οι συναισθηματικές υποθέσεις δεν είναι ένα από τα «δυνατά» σου σημεία, σήμερα καλείσαι να… επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα ή καταστάσεις που τείνουν να κινηθούν εκτός ορίων κι αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει μόνον με… χάδια!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να… δοκιμάσει την ετοιμότητα σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν την φάση φαντάζει σαν «πολυτέλεια». Ακόμη, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, με τα οποία είναι μάλλον δύσκολο να συνεννοηθείς. Έτσι ακόμη κι αν όλα ξεκινήσουν σχεδόν «ειδυλλιακά», στην πορεία θα προκύψουν εμπλοκές που θα σε «χαλάσουν».




ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά

Ο Κρόνος δείχνει… πρόθυμος να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις και εμπλοκές είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση η καλύτερη «απάντηση» σου είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα το διάβασμα.

Ερωτικά

Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην σχέση σου, πέρα από κάθε «ευχολόγιο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο