5 Αυγ 2015

«ΜΑΥΡΟ» ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! Οι νέες απολύσεις και η δημόσια κόντρα της Χούκλη με τη Γκολεμά!

«Μετά την «μαύρη Παρασκευή» και την απόλυση 24 τεχνικών από τον ΑΝΤ1, η διοίκηση προχώρησε και σε 5 νέες απολύσεις.

Τους καλούμε ...να πάψουν να «σφαγιάζουν» με αυτό τον ανήθικο τρόπο τους ανθρώπους που εδώ και 26 χρόνια, πρόσφεραν τόσα πολλά στον σταθμό!!!

Οι αγωγές εναντίον μας δεν μας φοβίζουν!!!

Αντίθετα μας πεισμώνουν!!!

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και δεν θα σταματήσουμε αν δεν γυρίσουν στη δουλειά τους ΟΛΟΙ οι απολυόμενοι!!!»

Από την άλλη μία νεά κόντρα κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα social- media και αυτή δεν ήταν άλλη ανάμεσα στη γνωστή τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά και τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη.

Η κυρία Γκολεμά γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

«Εμένα μου “ρχεται να κάνω ένα άλλο ρεπορτάζ. Να πάρω τηλέφωνο όλα αυτά τα βαριά ονόματα Χούκλη, Λιαρέλη, Παπαδάκη, Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Λιάγκα, με τις μεγάλες μύτες και να πω ρε μάγκες μια δηλωσούλα: 40 απολύσεις συναδέλφων σας, εντάξει β΄ διαλογής, όχι σαν και σας, και να ρωτήσω: γίνεται τίποτα; Σας καίγεται καρφάκι; Ή καλά να “ναι η Μυτιλήνη Στρατή, η Μύκονος Γρηγόρη η Τήνος Γιώργο; Να δώσω κανένα τηλεφωνάκι να γελάσουμε»;




H απάντηση της κυρίας Χούκλη δεν άργησε να έρθει

«Αγαπητή Ντέπυ, καταλαβαίνω την οργή σου αλλά είμαι βέβαιη πως αποδέχεσαι πως το σοκ, η αμηχανία, η στεναχώρια, ο θυμός δεν χρειάζεται να διατυμπανίζονται για να αποδείξουμε ότι τα νιώθουμε. Ποιος με ξέρει τόσο καλά για να κρίνει τι νιώθω; Τι πιστεύω; Τι θα κάνω; Τι κάνω; Μόνο όταν δημοσιοποιείται κάτι υπάρχει; Σέβομαι την άποψή σου αλλά νομίζω με αδικείς με την δημόσια μομφή για αδιαφορία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο