27 Ιουλ 2015

Zώδια Εβδομάδας: 27 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

Τι λένε τα άστρα 

Τι μας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;


Κριός

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί δεν έχετε χρήματα στην άκρη- ή τουλάχιστον....
όσα θα θέλατε. 


Ταύρος

Ηρεμία, έρωτα και καλό φαγητό. Ως Ταύρος αυτά θα θελήσετε αυτή την εβδομάδα και φροντίστε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας!


Δίδυμοι

Ίσως αναθεωρήσετε για περασμένες αποφάσεις σας, οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ρυθμίσετε τις προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις.



Καρκίνος

Ένας έpωτας σας χτυπά την πόρτα, όμως να είστε προσεκτικοί. Ίσως είναι ακατάλληλος για εσάς σε αυτή τη φάση της ζωής σας.



Λέων

Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας. Μπορεί να σας οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια και έπειτα να μην έχετε γυρισμό.



Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα χαλαρώνετε προσωρινά. Φροντίστε να βρείτε πραγματικά λίγο χρόνο για καλοπέραση. Εστιάστε στην ψυχική σας υγεία.



Ζυγός

Οι συνεργάτες σας αποδεικνύονται λιγότερο ικανοί από όσο θέλατε. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.



Σκορπιός

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε πάντα κάτι να σας απασχολεί- αυτό το καλοκαίρι σας βαραίνει ιδιαίτερα. Προσέξτε όμως μήπως κάποια θέματα τα δημιουργείτε εσείς.



Τοξότης

Τα πράγματα στα αισθηματικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο, και σκέφτεστε πως ήρθε η ώρα να "αράξετε" σε μια αγκαλιά.



Αιγόκερως

Μεγάλη ένταση σε οικογενειακό περιβάλλον. Διαφωνίες για ακίνητα με τους γονείς σας ή ακόμη και διαφωνίες στα οικονομικά του σπιτιού θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.



Υδροχόος

Προσοχή σε θέματα υγείας και απιστίας. Μια νέα γνωριμία σάς πλησιάζει επικίνδυνα και αν είστε σε σχέση πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.



Ιχθείς

Ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, και συζητήσεις και αποκαλύψεις για πρόσωπα του παρελθόντος σας. Μιλήστε με τον άνθρωπό σας για να μπορέσετε να λύσετε τα θέματά σας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο