25 Ιουλ 2015

Ο Ψινάκης ζητά δημόσια συγνώμη απο τον Ξαρχάκο και επιτίθεται στο ΚΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Οι "σοφοί" του Κ.Α.Σ. απέρριψαν την αίτηση μου να διαθέσουν τον Τύμβο του Μαραθωνα την πανσέληνο του Ιουλίου.... (που ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι σ όλη την Ελλαδα) για μια συναυλία που τελείως ανιδιοτελώς μου έκανε την τιμή να δεχτεί να κάνει ένας ζωντανός Μύθος που έχει κάνει την Ελλαδα περήφανη Σ όλο τον κόσμο και επι 40 χρονια φίλος μου ο Σταυρος Ξαρχακος με ελεύθερη είσοδο στο κοινό όλης της Αττικης εννοειται...αφού βεβαίως ειχα δεσμευτεί να καθαρίσω τον χώρο γιατι ειναι σαν αχούρι όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι του Δημου Μαραθωνα!!! 

1ον Θελω να ενημερώσω όλα αυτά τα ανθρωπάκια οτι στην Ελλαδα το μόνο που της έχει απομείνει ειναι τα Αρχαία ο Πολιτισμός και η κληρονομιά των προγόνων μας που εξαργυρώνεται απο τον τουρισμό και ανοίκει σε όλους μας Δεν ειναι τσιφλίκι κανενός !

Και 2ον και βασικότερο θελω να ζητήσω μια τεράστια Δημόσια Συγνωμη στον Σταύρο που ενώ ήθελε με το εύρος του και το ταλέντο του να με βοηθήσει και εμενα και τον τόπο μας έφαγε στα μούτρα άθελα μου αυτή την προσβολή απο αυτά τα αχαρακτήριστα όντα...(Via Ilias Psinakis Instagram)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο