11 Ιουν 2015

Ο Μπραντ Πιτ φέρνει αέρα Χόλιγουντ στο δίκτυο Netflix

Σε μια μεγάλη κίνηση προχωράει το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix, καθώς έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για μία σατιρική κωμωδία με τίτλο... War Machine και θέμα τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Μίτσοντ (Animal Kingdom) θα διασκευάσει το μπεστ σέλερ του δημοσιογράφου Μάικλ Χέιστινγκς «The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan», που αναφέρεται στην ιστορία του στρατηγού Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ, τον αξιωματικό του στρατού ο οποίος αποστρατεύτηκε ύστερα από ρεπορτάζ του Χέιστινγκς, στο περιοδικό Ρόλινγκ Στόουν, σύμφωνα με το οποίο ο Μακ Κρίσταλ μιλούσε επικριτικά για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν κι άλλα μέλη της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα.

Στα σχέδια του Πιτ είναι να συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας μαζί με το κανάλι και τον παραγωγό Ίαν Μπράις (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ).

Η συνεργασία με τον Μπραντ Πιτ είναι ένα μεγάλο βήμα για το δίκτυο Netflix, το οποίο έχει αναβαθμίσει το κύρος της τηλεόρασης, προβάλλοντας τη σειρά Χάους οφ Κάρντς, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και την απόκτηση μια σειρά από ταινίες. (Τον Μάρτιο, το Netflix φέρεται ότι κατέβαλε 12.000.000 δολάρια για την απόκτηση της ταινίας Beasts of No Nation, με πρωταγωνιστή τον Ίντρις Έλμπα.) Αν οι προσπάθειες αυτές του καναλιού στεφθούν με επιτυχία τότε υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξει τον τρόπο που το Χόλιγουντ βλέπει το Netflix.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο