12 Ιουν 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ! «Κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του»!

Ο καθένας έχει την άποψή του και ο Πέτρος Φιλιππίδης τη δικιά του. 

Το σίριαλ στο οποίο θα υποδυθεί έναν ομοφυλόφιλο ετοιμάζεται & εκείνος ....ξεδιπλώνει τις σκέψεις του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθε φορά που εμφανίζεται καλεσμένος σε μία εκπομπή, καταφέρνει να προκαλεί συζήτηση με μία θέση του σχετικά με κάποιο θέμα ή με κάποια ατάκα που ξεστομίζει. Την Παρασκευή 12 Ιουνίου βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε για το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν στον Alpha μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, στο οποίο οι δυο τους θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων.

«Είναι μια καινούργια σειρά που έχει κλείσει να γίνει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί με τον Γιάννη στην τηλεόραση. Οι προδιαγραφές του σίριαλ είναι πολύ δυνατές. Θα γίνει σίγουρα στον Alpha και θα κάνουμε το gay ζευγάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέπτυξε τη σκέψη του, είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Πιστεύω ότι κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του», κάνοντας τον παρουσιαστή να εκπλαγεί. Στην έκπληξη του Λιάγκα, ο ηθοποιός απάντησε: «Εσύ που είσαι ερωτευμένος με τον Κιμούλη με ρωτάς;», κάνοντάς τον να τον ρωτήσει με τη σειρά του: «Πήγες να τον δεις γυμνό στον Βασιλιά Ληρ φέτος; Εκεί τον ερωτεύτηκα περισσότερο! Πέτρο, πρέπει να παίξεις γυμνός για να ξαναφτιάξουμε τη σχέση μας»!
Πηγή: thetoc.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο