26 Ιουν 2015

«ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: Τι λέει ο ηθοποιός για την καταγγελία ότι χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή

Ο ηθοποιός μιλάει στο protothema για το τροχαίο: «Δεν θα αρνηθώ ότι είχα πιει λίγο παραπάνω εκείνη την νύχτα, και μετανιώνω χίλιες φορές το λεπτό για αυτή μου την απερισκεψία. 

Ωστόσο... με στοιχειώνουν τα όσα λέγονται και αναπαράγονται περί εγκατάλειψης. 
Την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι χτύπησα άνθρωπο σταμάτησα 30-40 μέτρα πιο πάνω, δεν τα μέτρησα, από το σημείο του ατυχήματος για να δω τι ακριβώς είχε συμβεί και σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο άνθρωπος.

Τα όσα γράφονται δε περί καταδίωξης μου από άνδρες της αστυνομίας είναι υπερβολικά σενάρια. Είμαι μία ολόκληρη ζωή μοτοσικλετιστής και δεν θα παρατούσα ποτέ κάποιον που χτύπησε με μοτοσυκλέτα. 

Πάνω απ’ όλα όμως είμαι άνθρωπος και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα αβοήθητο έναν συνάνθρωπό μου. Ο ίδιος, μπορεί να λέει την άποψή του. Είναι σεβαστή. Σεβαστή όμως θα πρέπει να είναι λογικά και η δική μου άποψη για το εν λόγω συμβάν. 

Όλα τα υπόλοιπα θα τα κρίνει το δικαστήριο βάσει της δικογραφίας. Αυτό που θέλω να γνωρίζει είναι πως είμαι και θα είμαι δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί και πως το μόνο που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι να είναι καλά. 

Για μια ζωή θα οικτίρω τον εαυτό μου που εκείνο το βράδυ ήπια δύο ποτά παραπάνω κι αυτή η ιστορία αποτελεί για μένα ένα μάθημα ζωής. Το παράδοξο δε με μένα είναι ότι κανόνας της καθημερινότητάς μου είναι η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή… 

Δεν είμαι άνθρωπος της προβολής, ούτε της δημοσιότητας κι αν αποφάσισα να μιλήσω είναι επειδή θέλω να στείλω μήνυμα σε αυτό το παλικάρι ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και θα πως θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του δικηγόρου μου. Συγνώμη από το παλικάρι, από τον εαυτό μου κι από όποιον άνθρωπο πλήγωσα»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο