6 Ιουν 2015

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ! Πόσα «τσεπώνουν» οι σταρ για λίγα μέτρα περπάτημα!

Στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, εκτός από ηθοποιούς και συντελεστές των ταινιών θαυμάσαμε και τις εντυπωσιακές ....τουαλέτες που φορούσαν όχι μόνο οι σταρ, αλλά και πολλά μοντέλα που βρέθηκαν εκεί. Φυσικά η εμφάνιση τους αυτή πληρώνεται αδρά.

Οπως αποκαλύπτει η στιλίστρια του Χόλιγουντ Τζέσικα Πάρκερ, στης οποίας τους πελάτες συγκαταλέγονται η Εμιλι Μπλαντ και η Μιράντα Κερ, μία σταρ για μία μόνο εμφάνιση στο κόκκινο χαλί θα πάρει από 100.000 έως 250.000 δολάρια.

Οπως εξηγεί, οι μεγάλοι οίκοι θέλουν οπωσδήποτε να λανσάρουν τις δημιουργίες τους στο κόκκινο χαλί και έτσι πληρώνουν όσο όσο τους διάσημους για να τις φορέσουν.

Τα λεγόμενα της Πάρκερ επιβεβαιώνει και ο στιλίστας Μπράντον Μάξγουελ, εξηγώντας ότι «το όλο θέμα της υιοθέτησης ενός οίκου, είναι ότι μπορεί να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα από τους σταρ ή ότι θα κερδίσει μελλοντικά περισσότερες συνεργασίες. Τα εμπορικά σήματα μπορούν να κερδίσουν περισσότερα όταν μία διασημότητα φοράει τα ρούχα τους. Τα πάντα έχουν ως στόχο το κέρδος. Είναι Χόλιγουντ, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα» εξηγεί ο ίδιος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο