16 Ιουν 2015

Aυτοί οι σταρ έχουν το υψηλότερο IQ

Σπούδασαν στα πανεπιστήμια της Ivy League, έχουν πάρει υποτροφίες και το ΙQ τους είναι πάνω από το μέσο όρο.

Aυτοί οι σταρ διακρίνονται όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά ...και για την εξυπνάδα τους.


Sharon Stone

Ναι ναι, η Sharon δεν είναι μόνο μία από τις σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ – είναι και η πιο έξυπνη από όλες: με IQ 154, η Stone ήταν μόλις 15 όταν πέρασε με 100% υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Edinboro της Pennsylvania για να σπουδάσει Kαλές Tέχνες. Στο οnline βιογραφικό της στο πανεπιστήμιο, περιγράφει τον εαυτό της ως «φυτό» και «ασχημόπαπο».




Colin Firth

Το πιο εντυπωσιακό επίτευγμα στο βιογραφικό του Firth, εκτός από το Όσκαρ που πήρε για το ρόλο του στο Λόγο του Βασιλιά το 2010, είναι ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε σε γνωστό επιστημονικό περιοδικό σχετικά με τις δομές του εγκεφάλου των ατόμων που έχουν διαφορετικούς πολιτικούς προσανατολισμούς.



Lisa Kudrow

Μπορεί ως Φοίβη στα Φιλαράκια να μας έκανε να γελάμε με τις αλλόκοτες ατάκες της, στην πραγματική ζωή όμως, μπορεί να την ακούσεις να μιλάει για πολύ πιο σοβαρά θέματα όπως πχ. η ιατρική και η βιολογία. Ναι μάλιστα, η Kudrow είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Vassar με πτυχίο στη Βιολογία και δούλευε για 8 χρόνια δίπλα στον πατέρα της, διάσημο νευρολόγο, κάνοντας ιατρικές έρευνες – μέχρι που τα παράτησε για χάρη του Χόλιγουντ.



Cindy Crawford

Η Cindy όχι μόνο ήταν η καλύτερη μαθήτρια στο λύκειο, αλλά μπήκε και με υποτροφία στο Northwestern University, με τις ελπίδες να γίνει χημικός μηχανικός. Το 1985 τα παράτησε όμως, για να ασχοληθεί με το modeling full time.



Natalie Portman

Η Natalie εκτός από ηθοποιός με Όσκαρ είναι και απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Harvard – η δουλειά της μάλιστα έχει δημοσιευτεί δύο φορές σε επιστημονικά περιοδικά.



Emma Watson

Η Emma εκτός από όμορφη, πετυχημένη και ταλαντούχα είναι και έξυπνη, έχοντας πάρει με επαίνους το πτυχίο της στην Αγγλική Λογοτεχνία από το Brown, το γνωστό πανεπιστήμιο της Ιvy League.



Quentin Tarantino

Ο διάσημος σκηνοθέτης φημολογείται πως έχει IQ 160 και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολευτήκαμε και πολύ να το πιστέψουμε: όταν τον ακούσεις να μιλάει στους δημοσιογράφους, θα καταλάβεις πως για αυτό μάλλον δυσκολεύεσαι να ακολουθήσειςι τη ροή της σκέψης του.



MayimBialek

Η Mayim δεν απέχει και πολύ από την Amy του BigBangTheory: αποφοίτησε από το τμήμα νευρολογίας του UCLA το 2000, ενώ το 2007, ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην ίδια επιστήμη, με ειδίκευση στην Ψυχαναγκαστική-Καταναγκαστική διαταραχή σε εφήβους με σύνδρομο Prader-Willi.



Ke$ha

Ναι, ούτε εμείς περιμέναμε να τη δούμε σε αυτή τη λίστα. Μπορεί η νεαρή τραγουδίστρια να παράτησε το σχολείο για να γίνει τραγουδίστρια, το IQ της όμως είναι 140 (πάνω από τον μέσο όρο δηλαδή). Στο παρελθόν μάλιστα, έχει παραδεχθεί πως πάντα έπαιρνε τον καλύτερο βαθμό στις εξετάσεις του σχολείου της, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.



JodieFoster

Η Foster είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου του Yale και μπορεί να μιλάει σε 4 ξένες γλώσσες: στα Γαλλικά, τα Γερμανικά τα Ισπανικά και τα Ιταλικά.



Nicole Kidman


Και σπουδές στο Victorian College of the Arts και το Australian Theatre for Young People και IQ 132 παρακαλώ.
πηγή:MarieClaire

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο