15 Ιουν 2015

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 15/6...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις πολλές συζητήσεις και βήματα που δεν θα τα έκανες άλλοτε. Δείχνει ότι έχεις ξεθαρρέψει πάρα πολύ και αυτό.... σε συμφέρει. Το στυλ της επικοινωνίας θα είναι πολύ προσωπικό και έξυπνο και αυτό είναι το μεγάλο σου ατού.

Ερωτικά: Δεν αντιστέκεσαι καθόλου στον πειρασμό του τηλεφώνου για αυτό μιλάς ακόμα και με ένα άτομο που ίσως να μην έπρεπε, αφού δεν είναι από την πλευρά του ξεκάθαρο τι θέλει. Φίλοι πάντως θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις κάτι καλύτερο με τον Ζυγό.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βάλεις στην θέση τους και αυτό τώρα το κάνεις πολύ εύκολα. Διαθέτεις μια έξυπνη πολιτική η οποία σου δίνει το προβάδισμα και να βρεις τον δρόμο σου αλλά και να κερδίσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα.




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανήκεις σε αυτούς που διαπραγματεύονται τα πάντα και το κάνεις με ένα πολύ διπλωματικό τρόπο. Αυτό σίγουρα είναι έξω από τις συνήθειές σου αλλά δεν γίνεται να κάνεις αλλιώς. Τα θέματα ενός σπιτιού πηγαίνουν πολύ καλά αυτή την στιγμή.

Ερωτικά: Ζεις το παρόν και αυτό σε βοηθάει να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος για σένα αλλά και για το άλλο πρόσωπο. Όσο είσαι έτσι, μην φοβάσαι τίποτε. Με το Λιοντάρι υπάρχει στενό δέσιμο αλλά κονταροχτυπιούνται τα «Εγώ» σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις εύκολα πράγματα που πιστεύεις ότι σου ανήκουν και αυτό σίγουρα αλλάζει όλη την δυναμική σου. Η προφανής σου ευελιξία αυτή την στιγμή σε κάνει να ξεπερνάς τις δυσκολίες και τις αρνήσεις συνεργατών ή άλλων ατόμων.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι από τους/ις ευνοούμενους/ες σήμερα γιατί λειτουργείς μέσα σε δικά σου τα χωράφια και αυτό σε βοηθάει να βγάζεις τις ικανότητές σου ευκολότερα και να δείχνεις τι μπορεί να κάνεις.

Ερωτικά: Το πιο σημαντικό για σένα αυτό το διάστημα είναι η ελευθερία και η άνεση που μπορεί να διαχειρίζεσαι κάθε τι που σε ενοχλεί και σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις δική σου άποψη και χώρο. Δεν χάνεις προς το παρόν αλλά μπορεί να έχεις και μια μοναχικότητα η οποία είναι από επιλογή σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γενέθλια σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις κάτι που θα σου δώσει την ανεξαρτησία σου. Το πέρασμα που θα κάνεις από ένα κομμάτι επικοινωνίας θα σου δώσει υπεροχή και ευελιξία.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν ξεχνάς τι ρόλο πρέπει να παίξεις και τον παίζεις καλά γιατί δεν υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που σε αγχώνουν ή σε κάνουν να αγωνιάς. Απλά μπορεί και να αποσυρθείς για να αφομοιώσεις όλο τον όγκο των νέων πληροφοριών που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή.

Ερωτικά: Πιθανόν να παίζεις παιχνίδια που σε άλλη φάση δεν θα το έκανες αλλά τώρα υπερισχύει το άλλο σου κομμάτι, το έξυπνο και το εξωστρεφές και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και μια πολύ δύσκολη σχέση. Με τον Παρθένο θα υπάρξουν πολλές εντάσεις και προβλήματα γιατί διαφέρετε σε πολλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις τον στόχο σου. Διασπάσαι από εδώ και από εκεί και δεν μαζεύεις την ενέργεια σου. Υπάρχει μια νευρικότητα στο να κάνεις κάτι σε συνεχόμενη βάση για αυτό προτιμάς να είσαι μέσα σε πολλά.




ΛΕΩΝ

Γενικά: Το επικοινωνιακό σου κομμάτι έχει βελτιωθεί τόσο, ώστε σου φέρνει άμεσα αποτελέσματα σε ό, τι κάνεις. Έχεις βάλει στόχο να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα, οπότε αυτή την στιγμή μαθαίνεις και πολλά.

Ερωτικά: Δεν κρατιέσαι και βρίσκεσαι μέσα σε όλες τις φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ζωντάνια είναι αυτή που σε κάνει αξιαγάπητο/η και η προσωπική σου λάμψη που έχει αρχίσει και ξεχωρίζει. Γενικά νιώθεις καλά, οπότε είναι το διαβατήριό σου για να περάσεις τις δύσκολες εξετάσεις με τον Δίδυμο ή Τοξότη.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές προτάσεις που αν δεν τις εκμεταλλευτείς αυτή την στιγμή μάλλον θα χάσεις. Μην αφήνεις τίποτα για αργότερα γιατί δεν θα υπάρξουν οι ίδιες συνθήκες. Φτιάξε τα πλάνα σου και προχώρα.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αυτή την στιγμή παίζεις σε πολλά ταμπλό και είσαι συνέχεια σε κίνηση και επικοινωνία. Το εξωτερικό σου περιβάλλον είναι πολύ ρευστό και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα αλλά πρέπει να συντονιστείς γιατί το άγχος σου δεν σε αφήνει να φτάσεις τελικά σε κανένα στόχο σου.

Ερωτικά: Μην διχάζεσαι και μην επηρεάζεσαι. Κράτησε την εικόνα που θέλεις να έχεις μέσα σου και μην δίνεις σε κανένα την δύναμή σου γιατί την μοιράζεις από δω και από εκεί. Η σχέση σου με τον Δίδυμο θα είναι πολύ ανοικτή και εύκολη στην επικοινωνία, αν φυσικά ακολουθήσεις τους κανόνες του.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν στην παρούσα φάση ευκαιρίες σε εξέλιξη και όσο γίνεται αυτό, τόσο εσύ θα θέλεις να μαθαίνεις αλλά και να βγάλεις προς τα έξω ό, τι κάνεις με τον καλύτερο τρόπο.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια τάση η οποία σε κάνει να θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και να αλλάξεις κατά πολύ τον εαυτό σου και οτιδήποτε σε δυσκολεύει και δεν σε προοδεύει. Για αυτό, αν σου δοθεί η ευκαιρία, θα το ρίξεις στην γνώση και στις σπουδές για να βοηθηθείς όσο περισσότερο γίνεται.

Ερωτικά: Έχεις εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο ανταποκρίνεται όπως ακριβώς θέλεις και αυτό σε κάνει ένα πολύ δημιουργικό και παραγωγικό άτομο. Δείχνεις ότι ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές γι' αυτό νιώθεις ευτυχία.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοίξει φτερά και κάνεις τα δικά σου σχέδια και τις δικές σου συνεργασίες, οι οποίες θα πάνε καλά τελικά γιατί όλα σχετίζονται με στόχους που μπορείς να επιτελέσεις.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πρέπει να φερθείς έξυπνα και με πολύ διπλωματία. Ίσως να μην είναι εύκολο για σένα γιατί δεν έχεις συνηθίσει στους πολλούς ελιγμούς αλλά είναι απαραίτητοι. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου γιατί σου αποκαλύπτεται πιο εύκολα από ποτέ.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις κάνει πολλές κυκλωτικές κινήσεις και βρίσκεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις για να νιώθεις εσύ ασφάλεια. Η δυναμικότητα του Διδύμου ή του Τοξότη δεν σε αφήνουν αδιάφορο/η.

Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά όποιο και να είναι το κόστος. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αν δεν έχεις αμεσότητα στην επικοινωνία σου με συνεργάτες που να σε εξασφαλίζουν και να σου δίνουν τα εχέγγυα ότι μπορούν να κάνουν αυτά που έχετε συμφωνήσει. Οπότε μην κλείνεσαι.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάπως παραδοθεί στους άλλους γιατί τα έχει φέρει έτσι το σύμπαν όπου όλη σου η ενέργεια διοχετεύεται στα άτομα που είναι γύρω σου. Αυτό βέβαια σε εξελίσσει αλλά και σε δυσκολεύει συγχρόνως γιατί πρέπει να μην είσαι ο εαυτός σου και να μπεις στη θέση τους.

Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς ένας Δίδυμος μπορεί να σου έχει πάρει τα μυαλά και να μην ξέρεις τι κάνεις. Αυτό βέβαια για σένα που είσαι πολύ δυναμικό άτομο σε εκπλήσσει αλλά προς το παρόν είτε έτσι είτε αλλιώς έχεις ξεχάσει τον εαυτό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις μεγάλη πίεση και βλέπεις ότι χρειάζεται να ακολουθείς παρά να δρας από μόνος/η σου. Αυτό σίγουρα, επειδή είσαι ένα άτομο αρκετά ανεξάρτητο, σε εγκλωβίζει και σε οδηγεί ακόμα και σε συγκρούσεις. Τα πρέπει σε φέρνουν σε αδιέξοδο αλλά επειδή είσαι πολύ έξυπνος/η προς το παρόν θα ακολουθήσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η καθημερινότητά σου είναι τόσο πολύ έντονη αλλά και πολύ καθοριστική γιατί αν καταφέρεις τώρα να κάνεις την υπέρβαση, μετά θα έχεις στρώσει το έδαφος που θα σε βοηθήσει σε ό, τι κάνεις. Τώρα λοιπόν μαθαίνεις, επικοινωνείς και είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η σε νέες προκλήσεις και επαφές.

Ερωτικά: Έχεις βάλει σαν στόχο να μπορείς να μιλάς άνετα και ελεύθερα. Θα προτιμήσεις να είσαι φίλος/η με ένα άτομο που είναι μέσα στην δουλειά σου για να μην χάσεις τελικά και ένα καλό συνεργάτη.

Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι κάτω από μεγάλη πίεση η οποία τελικά δεν σου κάνει καλό γιατί αντιδράς κάπως περίεργα και κυρίως πολύ διαφορετικά από άλλες φορές. Έχεις χάσει κάπως εκείνη την οργάνωση που σε φέρνει στα ίσια σου και αυτό είναι που σε ενοχλεί γιατί ξεπηδάνε συνέχεια καινούργια πράγματα. Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρεις. Αρκεί να δεις ότι αυτές οι αλλαγές θα σου φέρουν μια νέα πραγματικότητα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε πολύ δημιουργική φάση, οπότε κάνεις τα αδύνατα δυνατά να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα και να προχωρήσεις μπροστά. Επιτέλους κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε πολλούς και αυτό είναι που σου αρέσει. Το θέμα ενός παιδιού τώρα μπορεί να διευθετηθεί ευκολότερα.

Ερωτικά: Επιτέλους δημιουργείς τις συνθήκες από μόνος/η σου χωρίς να σου επιβληθεί κάτι που δεν θέλεις. Οπότε υπάρχει η πλήρη συνειδητότητα από την πλευρά σου ότι εσύ ορίζεις την ζωή σου και μπορείς να ρισκάρεις γιατί δε φοβάσαι την απόρριψη. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ήδη διαπιστώνεις μεγάλη αλλαγή από την πλευρά του άλλου ατόμου.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη να κάνεις κάτι δικό σου και πολύ δημιουργικό. Και σε άλλη δουλειά να είσαι, θα κινηθείς ώστε να εξασφαλίσεις αυτό που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η ευελιξία και το ρίσκο είναι τα εργαλεία που πρέπει να έχεις για να τα καταφέρεις.




ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις φόρτο εργασίας και η καθημερινότητά σου έχει πάρει χρώμα αλλά και μια καινούργια προοπτική. Το ότι γνωρίζεις καθημερινά κόσμο και μαθαίνεις συνέχεια νέα πράγματα αυτό είναι που τελικά σου κάνει καλό. Μην δίνεις όμως αφορμές για κουτσομπολιά γιατί τότε θα εκτεθείς πάρα πολύ.

Ερωτικά: Ο Δίδυμος έχει να σου προσφέρει, αρκεί να είστε και οι δυο συνειδητοί γιατί μερικές φορές υπάρχει ελαφρότητα στην επαφή σας. Είναι σαν να μην δίνετε σημασία σε υποσχέσεις που έχετε ξεστομίσει. Με τον Τοξότη ανταλλάσετε πολλές γνώσεις και πληροφορίες αλλά πρέπει να το πάρει απόφαση ένας από τους δυο και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα γιατί προς το παρόν είστε μόνο φίλοι.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλά πράγματα αλλά το ζητούμενο είναι τι από αυτά θα μείνει τελικά, για να κερδίσεις και εσύ κάτι. Κυρίως αν ασχολείσαι με ελεύθερο εμπόριο τρέχεις πολύ γιατί έχεις να ενώσεις διαφορετικά άτομα μαζί για να δέσει μια νέα δουλειά. Πρόσεξε τουλάχιστον ό, τι συμφωνήσεις να είναι κάπως στα μέτρα σου.
Πηγή: astrology.gr/

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο