5 Μαΐ 2015

Τον αναγνωρίζετε; Ο... διαρρήκτης που έγινε πασίγνωστος σταρ στο Hollywood

Κάποτε τον συνέλαβε η αστυνομία για διάρρηξη, σήμερα είναι σταρ! 

Το 1961, ο νεαρός της φωτογραφίας συνελήφθη στις 7 Ιανουαρίου από τις αρχές, μαζί με δύο φίλους του, τον Vincent Culcuni και τον Bruce Cohen, καθώς ...θεωρήθηκε ότι επρόκειτο να διαρρήξουν κάποιο σπίτι, μιας και αφενός η αμφίεσή τους ήταν περίεργη, αφετέρου έκοβαν βόλτες με το αυτοκίνητό τους για πολλή ώρα γύρω από την ίδια γειτονιά.

Ο 21χρονος, που φορούσε μαύρα, είχε καλύψει με μια μάσκα το πρόσωπό του και τα χέρια του με γάντια. Ήταν φυσικό να τραβήξει τα βλέμματα της αστυνομίας και έτσι οι αστυφύλακες σταμάτησαν το όχημα των τριών φίλων και αφού το έψαξαν, βρήκαν ένα 38άρι πιστόλι στο πορτ-μπαγκάζ του.

Οι νεαροί πέρασαν 3 ημέρες στη φυλακή, μιας και δεν μπορούσαν να πληρώσουν την εγγύηση που τους είχε οριστεί και που έφτανε τα 2.000 δολάρια. Ο μελαχρινός νέος της παρέας υπήρξε απόλυτα συνεργάσιμος με τις αρχές, λέγοντας πως είχε έρθει από τη Νέα Υόρκη για να δει τους φίλους του και πως ήταν και οι τρεις ηθοποιοί και παρίσταναν τους διαρρήκτες, θέλοντας να προετοιμαστούν για έναν αντίστοιχο ρόλο.

Μάλλον η αστυνομία πίστεψε αυτήν την ιστορία, καθώς σήμερα δεν υπάρχει κάποια καταδίκη στο όνομα του πλέον γνωστού ηθοποιού. Φαίνεται πως από τότε κατείχε το εκπληκτικό του ταλέντο, ενώ όσο σπούδαζε υποκριτική στη σχολή Herbert Berghof, ήταν άστεγος και βρισκόταν στα όρια του αλκοολισμού.

Παρ' όλα αυτά, δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το όνειρό του και τελικά τα κατάφερε, βέβαια σε μεγαλύτερη ηλικία από εκείνη που ήθελε, και έτσι το 1971 έπαιξε στην ταινία «Πανικός στο Νιντλ Παρκ», στην οποία τον είδε ο σκηνοθέτης που τον ανέδειξε. Του έδωσε έναν ρόλο στην επόμενη ταινία που έκανε, στην οποία ο τότε άσημος ηθοποιός υποδύθηκε τον γιο του μεγαλύτερου μαφιόζου της Νέας Υόρκης και παρά τις αντιρρήσεις του στούντιο, που δεν ήθελε τον άγνωστο νέο για την ενσάρκωση του ρόλου αυτού, ο Al Pacino έγινε ο γιος του Michael Corleone.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο