30 Μαΐ 2015

Παρουσία της Μαριάννας Λάτση εκδήλωση αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο

Σε εκδήλωση που ήταν συγκινησιακά φορτισμένη ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ...δημαρχείο του Γαλατσίου, τίμησε την μνήμη του Νίκου Κούρκουλου, ενός από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς με τεράστια προσφορά στον χώρο.Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι άνθρωποι του Συλλόγου Επτανησίων από τα οποία είχε καταβολές ο αείμνηστος ηθοποιός απένειμε την πλακέτα για τον Νίκο Κούρκουλο στην παριστάμενη σύζυγό του Μαριάννα Λάτση. Πλακέτες απονεμήθηκαν ακόμα στην σπουδαία ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη, στον σύζυγό της τον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και στον παλαίμαχο διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού και σπουδαίο νομικό Αριστείδη Καμάρα.

Μετά τις απονομές στην εκδήλωση που ήταν φόρος τιμής στον Νίκο Κούρκουλο έγινε εκτενής αναφορά στην τεράστια διαδρομή του κορυφαίου γόη του ελληνικού κινηματογράφου. Επίσης έγινε αναφορά στην τεράστια προσφορά του στον χώρο του ελληνικού θεάτρου.

Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν τα μέλη του εν λόγω Συλλόγου Επτανησίων οι Αυγουστίνος Κονδύλης, Σπύρος Θειακός, Κατερίνα Γαστεράτου και Γεωργία Γραικούση.
Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο