22 Μαΐ 2015

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ: Η «μάχη» της γυναίκας μου με τον καρκίνο

Υπήρξε ένας από τους πιο όμορφους άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου. Στα χρόνια της νιότης του σημείωσε σημαντικές επιτυχίες. Για τις γυναίκες υπήρξε γόης και άνδρας των ονείρων τους.

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός.... Γιάννης Βόγλης ζει μαζί με τη γυναίκα του Μιράντα 55 ολόκληρα χρόνια.

Σε συνέντευξή του εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Μιράντα όταν στα 39 της χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Τι αναφέρει στο περιοδικό «EΓΩ»

Δύσκολη στιγμή φαντάζομαι.

«Φυσικά.Μιλάμε για καρκίνο στα 39 της χρόνια. Έπρεπε να φύγουμε στο εξωτερικό για να εγχειριστεί. Όταν επέστρεψα, έπειτα από αρκετό καιρό, η εταιρία που είχα στη Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε καλά. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε στην Αθήνα».

Ήσασταν ψύχραιμος όσον αφορά το πρόβλημα της συζύγου σας;

«Ναι. Δεν είμαι από τους άντρες που χάνουν εύκολα την γη κάτω από τα πόδια τους. Όταν αντιμετωπίζεις μια δυσκολία, δεν την αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Όταν πέσεις πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να συνεχίσεις με πείσμα».

Η σύζυγός σας;

«Θαυμάζω πραγματικά την εσωτερική της δύναμη. Μέχρι σήμερα έχει έρθει αντιμέτωπη τρεις φορές με την συγκεκριμένη αρρώστια και είναι είναι μία χαρά γιατί έχει απίστευτη εσωτερική δύναμη».

Είστε αισιόδοξος;

«Φυσικά. Η ζωή είναι αισιόδοξη. Πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Ο άνθρωπος έχει απίστευτες δυνάμεις μέσα του τις οποίες οφείλει να ενεργοποιεί σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες».




Ο Γιάννης Βόγλης και η Μιράντα Βόγλη έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους και μία εγγονή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο