31 Μαΐ 2015

Αυτός ο 45άχρονος έκανε κάτι πάνω στη σκηνή που άφησε τους κριτές με ανοιχτό το στόμα!

Αυτός ο 45άχρονος θα σας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Ονομάζεται Vladimir Georgievski. Μπορεί να φαίνεται ένας απλός πατέρας αλλά το ταλέντο του είναι ....
το κάτι άλλο.

Ο μεσήλικας πατέρας εμφανίστηκε πρόσφατα στο ‘Βρετανία έχεις ταλέντο’ και τώρα δεν τον χορταίνει ολόκληρος ο κόσμος. Είναι ένα επιδέξιος καλλιτέχνης του τραμπολίνο. Λέει ότι τελειοποίησε την τεχνική του στο τραμπολίνο που είχε αγοράσει για τους γιους του.

Μόλις αρχίζει η μουσική, οι κριτές καταλαβαίνουν ότι θα δουν κάτι που δεν το έχουν δει ξανά. Αυτός πηδά ψηλά και κατακτά το κοινό με τα κάπως δύσκολα και επώδυνα πράγματα που κάνει. Η παράσταση είναι κωμική, εντυπωσιακή και προκαλεί δέος. Απλά δείτε τις αντιδράσεις των θεατών και θα καταλάβετε τι εννοώ.

‘Ήταν σαν μια σιωπηλή κωμωδία’ είπε η Amanda Holden, η κριτής, βλέποντας τον Vladimir να πέφτει από σκαλιά, να παγιδεύει το κεφάλι του στο τραμπολίνο και να πετάει.

Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν όταν έγινε γνωστό ότι ο Vlad υπήρξε μέλος του διάσημου τσίρκου της Μόσχας και έκανε τον κλόουν από μικρό παιδί. Σήμερα ζει με την οικογένειά του στην Βρετανία αλλά ελπίζει να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Νομίζετε ότι θα τα καταφέρει;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο